Miuţescu cel îmbuibat cu funcţii se laudă că 500.000 de familii vor primi ajutor de la stat pentru a-şi plăti facturile la energie!

Într-o ţară normală, un Guvern responsabil ar reglemanta un preţ corect la energie, astfel încât să nu existe consumatori vulnerabili. Sau ar trebui să ne întoarcem la lampa de pe vremea lui Ceauşescu??? Totuşi, băieţii ăştia îmbuibaţi care ne conduc şi care ne spun că avem salarii de 3000 de euro pe lună, ne aruncă puţin praf în ochi şi ne spun că ne vor ajuta, în caz că nu ne permitem să ne plătim facturile. Şeful PNL, Adrian Miuţescu, postează pe Facebook şi zâmbeşte într-o poză cu masca la gură.

Adriane, nouă ne vine să plângem!!!

Miuţescu, membru al Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputaţilor, ne explică triumfalist că proiectul legii consumatorului vulnerabil a intat în dezbaterea plenului Camerei. Comisiile s-au reunit pentru a elabora raportul. Deci e de bine. Pentru săraci, statul oferă ajutor. Ar fi vorba de 500.000 de familii. Oare? Daaa, aşa ne asigură cei care ne conduc. Printre cei cu burta plină din fruntea judeţului Argeş îl avem pe Adrian Miuţescu. Cel care în 2020 a înregistrat venituri de 34.000 de lei pe lună şi care, în afară de gargară pe Facebook şi la TV, nu a făcut chestii spectaculoase pentru Argeş. Şi tocmai acest Miuţescu care ocupă funcţii fără număr în stat, ne vorbeşte cinic despre autorul acordat de stat pentru consumatorii vulnerabili:

“Prin această lege, consumatorii vulnerabili vor fi sprijiniți pentru plata facturilor la energie electrică și gaze. Vorbim de peste 500.000 de familii care vor primi din partea statului un ajutor de care au mare nevoie, în contextul majorării prețurilor la energie”, a spus Miuțescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea