Bălăşoiu: „Fidelitatea în politică nu este altceva decât o nesfârșită serie de adultere”

Deputatul PSD Argeş, Aurel Bălăşoiu, râde în barbă! Circul de la Palatul Victoria, clovnii de la USR şi dresorii fără talent de la PNL i-au dat lui Bălăşoiu prilej de scris. Nu ştim dacă parlamentarul social-democrat are bun condei sau dacă personajele fac spectacol. Cert e că din nou, postarea lui Aurel Bălăşoiu, descreţeşte frunţi şi arată adevărul gol-goluţ. Vorbind despre USR-işti, deputatul descrie cu mare precizie halul în care au ajuns salvatorii României.

„De obicei, dacă vântul bate dinspre partea din care bate astăzi, mi se întâmplă numai lucruri bune.

Așa că, ce-ar fi să vă faceți incomozi și citiți cu glas tare și în șoaptă?
Găsesc că USR-iștii au capul prea mic, ca să încapă în el toată incompetența. Aceste frumuseți nepământene, aceste suflete fără egal sunt în stare să bea oțet, fără să plescăie.
Ce-ați făcut mă, ați ieșit de la guvernare?
Ăștia nu sunt botezați cu toată apa?
Ce facem acum? Suntem de râsul universului cosmic. Nu știu dacă minunățiile astea de USR-iști vor urca la stele, dar dacă n-or să urce, stelele vor coborî ca să-i admire. De-ar putea să se înalțe pe cât de ușor coboară prostia în ei... de mult ar fi ajuns pe lună.
Acum că nu mai sunt la guvernare ar fi timpul să profite și ei să învețe ceva nou, spre exemplu cum să despartă în silabe sau cum să numere până la zece fără să-și folosească degețelele.
În pieptul meu crește un val de recunoștință pentru ei. Nu atât pentru ceea ce nu au făcut, cât pentru ceea ce nu vor face.
Vedeți, așa a renăscut umorul! Când PNL-iștii și USR-iștii au scos limba unii la alții.
Se pare că fidelitatea în politică nu este altceva decât o nesfârșită serie de adultere.”, a scris Aurel Bălăşoiu, pe pagina sa de socializare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea