Demiterea prefectului de Argeş i-a dezlegat limba primarului Ion Dumitru: „Frumoșilor, dacă nu luați pulsul județului de la primari, ați trăit degeaba!”

Demiterea prefectului USR al Argeşului, Emilia Mateescu, a încins spiritele în judeţ. USR-PLUS a ieşit de la guvernare, iar mazilirea prefecţilor, a subprefecţilor şi a secretarilor de stat era previzibilă. Emilia Mateescu a ieşit din joc cu mare decenţă, alţii fiind cei care au frizat penibilul. Cum ar fi deputatul Ionuţ Moşteanu care a paralizat Facebook-ul cu mesaje cu şi despre criza politică în care ne aflăm. În marea de mesaje şi postări pe social media ne-a atras atenţia ducele de Albota, Ion Dumitru.

Primarul e recunoscut pentru stilul său direct, pentru glumele sale piperate, dar şi pentru longevitatea sa în administraţie. Iar plecarea Emiliei Mateescu din fruntea Prefecturii Argeş i-a dezlegat limba edilului social-democrat:

 

„Sunt supărat! Eram fanul prefectului de Argeș, nu am avut ocazia să stăm de vorbă... Doamna (Emilia Matescu, n.red) a ținut ședințele de colegii fără primari. Frumoșilor, dacă nu luați pulsul județului de la primari, ați trăit degeaba! Dacă nu ați ascultat parte din ei cum se prostesc, cum ar fi Miceștiul vicinalul și preurbanul de la Bascov, pe mine - făcând reclamă la niște medicamente minune, nu vă dați seama ce ați pierdut!

Regret că nu ați exploatat șansa pe care ați avut-o și în folosul propriu! V-au plăcut demiterile la foc automat ! De ele vă lovirăți și dumneavoastră! Săracul Benone... Ce-o fi vorbit el pe la mănăstirea de la Aninoasa cu Domnul? Avea el o vorba: «O frunză căzută nu se mai ridică niciodată!» Cu respect primarul comunei Albota!”, a scris Ion Dumitru, pe contul său de socializare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea