Consiliul Județean, luat la rost pe tema drumurilor jalnice din Argeş!

# De ce să faci drumuri pentru nişte fraieri care oricum te votează?

În ultima vreme, Consiliul Judeţean se laudă pe reţelele sociale cu lucrările care se efectuează pe drumurile din Argeş. Din păcate, zeci de alte drumuri judeţene zac uitate de administraţia PSD, de ani buni. Primarii ridică din umeri şi spun că drumurile sunt în subordinea CJ, iar CJ-ul încearcă să facă minuni cu două roabe de asfalt. Însuşi instituția vizată, se împăunează cu lucrări de infrastructură, dar la cum cunoaştem noi, ca ziarişti, drumurile din Argeş, credem că echipa PSD – care e la manșă - a mers în campaniile electorale cu avionul, nu cu autoturismul.

Altfel n-ar mai avea curaj să scoată capul în lume, până n-ar rezolva problema drumurilor jalnice din mult iubitul judeţ pe care-l păstoreşte.

 

Săptămâna trecută, au fost luat la bani mărunţi pe pagina oficială de Facebook a CJ Argeş, pe tema drummurilor din Argeş. Oamenii n-au mai putut răbda şi i-au comunicat preşedintelui că sunt drumuri uitate de 30 de ani sau că alte drmuri au fost reparate în mare bătaie de joc.

Redăm mai jos comentariile argeşenilor care i-au transmis adinistrației județene mesaje acide. Sperăm să se trezească din visare şi să pună osul la treabă. Argeşul geme de drumuri proaste, iar oamenii s-au săturat de minciuni electorale:

• Păi ar trebui să faceți și ce ați promis cândva, adică drumul dintre Căteasca şi Buta.. Ați precizat într-o postare acum câțiva ani că o să fie 15 km de covor asfaltic și unele reparații pe traseu. Și nimic...

• Au asfaltat câteva sute de metri liniari, la iesirea din Teiu. În ritmul ăsta până în 2029 îl termină de asfaltat. Şi încă ceva... Oamenii nu au promis nimic, pentru că lumea din zona respectivă îi votează necondiţionat de 30 de ani încoace. De ce să faci drumuri pentru nişte fraieri care oricum te voteaza? E mult mai uşor să nu faci nimic….

• La iesire din Teiu, către Buta, sunt asfaltaţi câteva sute de metri. Bătaie de joc, drumul e într-un hal de nedescris de mai bine de 10 ani, dar după cum am spus, lumea ăn zonă votează şi merită ce votează.

• Căteasca-Furduieşti-Teiu, când îl faceți? Până acum numai plombe ați pus, ultima data la sfârşitul lui iulie, și acum sunt găuri din nou. Să vă fie rușine, ţinând cont că aveți punct de lucru la Căteasca.

• Drumul din Căteasca când o să fie reparat? (Leordeni - Căteasca). Este numai dâmburi și hopuri , anul trecut a fost ciuruit de gropi în care multe mașini și tiruri au fost avariate. A fost reparat (au astupat doar gropile) dar ăla nu se poate numi drum atâta timp cât sunt dâmburi și hopuri.

• Este foarte circulabil, multe tiruri o iau pe drumul de la Căteasca ieșind și intrând pe autostradă, plus că sunt și multe autobuze care duc și iau oamenii de la serviciu.

• DJ 703B Costești -Pădureți este realizat de mult doar pe hârtie, banii s-au cheltuit de mult !!!!! Cred că o să mai treacă vreo câteva mandate PSD și tot nu o să îl facă!!!

• Faceți fraților și pe Ursoaica-Bascovele, că de când promiteți, nimeni nu s-a ținut de cuvânt. Parcă ar fi sate pustii, uitate de lume. Ne-am terminat mașinile nici piatră nu a mai pus pe drum și cu balastieră în sat.

• Poate efectuați lucrări de intreținere și în zona Băjești (defrișare în zona balastieră în curbă) și Bălilești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea