Primarul Ion Dumitru, de la Albota, mesaj pentru USR-PLUS: „PNDL 3 este foarte bun! Nu-l vreți că nu gestionați voi banii! La muncă, JAVRELOR”

USR-PLUS a ieşit de la guvernare cu mare scandal! Mărul discordiei a fost PNDL3, un program prin care administraţiile locale puteau fi finanţate în vederea realizării unor proiecte importante. USR-iştii n-au fost de acord cu acest program, iar scandalul continuă! Oare de ce nu vor USR-iştii, PNDL3?

La mintea cocoşului, băieţii de la USR nu au vreun interes să accepte finanţări pentru primari PSD sau PNL, aceştia fiind majoritari la nivel naţional, comparativ cu edilii USR. Deci cum banii (şi vorbim de sume generoase) nu prea ar fi ajuns pe mâna USR-iştilor, nici interesul nu a fost mare.

Ba dimpotrivă! Iar teoria noastră este confirmată şi de primarul Ion Dumitru, de la Albota:

 

„Mă uit la voi cum vă bălăcăriți, guvernanților! Cum jigniți în dreapta, în stânga, cum atacați primarii, tot ce mișcă! Să va spun ceva, vouă, celor care credeți că PNDL 3 nu este bun. Este foarte bun, nu-l vreți că nu gestionați voi banii! Mă uit cu mândrie cum se înalţă o sală de sport la Albota, în timp ce voi vă bateți pe ciolan! La muncă, javrelor!”, a scris Dumitru, pe Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea