Gaterul familiei Ghilencea, din dosarul „Cheresteaua”, distrus de flăcări

Săptămâna trecută, pompierii argeșeni au intervenit în comuna Pietroșani pentru stingerea unui incendiu produs la o hală industrială. Incendiul petrecut, în noaptea de miercuri spre joi, a avut loc la societatea Gater Concept Prod, care aparține familiei omului de afaceri Ion Ghilencea, fost viceprimar la Pietroșani. Intervenția a fost una foarte dificilă pentru pompierii argeșeni, deoarece a durat aproximativ 7 ore, iar flăcările s-au propagat și la anexele și casele de locuit învecinate, până la sosirea forțelor de intervenție. Conform informațiilor noastre, pe lângă gater au fost afectate de flăcări și locuințele familiei Ghilencea.

„Au ars acoperișul halei pe o suprafață de circa 800 mp și două case, plus anexele pe o suprafață de 640 mp, fiind distruse și utilaje: drujbe, gatere. Cauza probabilă de incendiu a fost un scurt circuit electric generat de un cablu electric defect”, a informat ISU Argeș. 

Precizăm că Ion Ghilencea este cercetat de anchetatori întru-unul dintre dosarele „Cheresteaua”, care se află în lucru încă din anul 2013.

A.V.

Foto: ISU Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea