Primarul Ion Georgescu e îngrijorat: „Spitalul de la Mioveni s-ar putea închide!”

Cu un ochi plânge, cu un ochi râde! Primarul Ion Georgescu e bucuros de noua Sală Polivalentă, care a fost inaugurată săptămâna trecută, dar este îngrijorat de soarta Spitalului Mioveni. Fără ajutor financiar de la Guvern şi cu facturi piperate la gaze şi energie electrică, spitalul riscă să se închidă. În ecuaţia asta, preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu, cel care se laudă cu tot ce-a făcut pentru Argeş (chiar, ce-a făcut???) doarme liniştit...

Miuţescu nu pare că se zbate pentru Spitalul de la Mioveni, pentru a convinge Guvernul că e nevoie de bani ca unitatea să poată funcţiona. Nici nu postează pe Facebook mesaje lacrimogene, nici nu apare la TV ca să strige pentru a rezolva probleme urgente! 

„Spitalul Mioveni nu va rezista! La actualele preţuri pe care le avem la curent şi gaze, nu rezistăm. În această săptămână se va deschide și spitalul COVID, deci vă imaginaţi ce cheluieli vom avea. Nu ştiu ce vom face, căci Guvernul ne-a văduvit de sume mari de bani.”, a declarat Ion Georgescu.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea