Evenimentele săptămânii la Centrul Cultural Pitești

Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 20-24 septembrie 2021 noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală, care pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita a 70% din capacitatea sălii, cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare:

 

Cenaclul „Armonii Argeșene”, coordonat de președintele Ligii Scriitorilor Români - Filiala Argeș, scriitorul dr. Adrian Mitroi, având-o invitată pe poeta Bogdana Simionescu, luni, 20 septembrie, de la ora 13.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Dezbaterea cu tema „Activități culturale de la Vâlcea și Pitești”, coordonată de scriitoarea argeșeancă Silvia Giurgiu, eveniment care se va desfășura luni, 20 septembrie, de la ora 15.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Dezbaterea cu tema “Cum să-ți spui propria poveste - inspirațional și captivant!”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul “Povestea înseamnă emoție”, susținut de trainerul de dezvoltare personală, storyteller și jurnalista Ana Ionescu, marți, 21 septembrie, de la ora 17.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Prelegerea cu tema “Pseudo-Aristotel:” în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul “Istorie și istorii cu Marin Toma”, coordonat de redactorul-șef al revistei-document Restituiri Pitești, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, marți, 21 septembrie, de la ora 20.00.

 

Prelegerea cu tema „Receptarea creației eminesciene”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Teme culturale în emoții raționale”, susținut de scriitorul, eminescologul și profesorul de limba și literatura română Lucian Costache, miercuri, 22 septembrie, de la ora 11.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții.

 

Lectură publică și expoziție de grafică oferite de poetul și graficianul Florin Nicolescu, eveniment care va avea loc miercuri, 22 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Prelegerea cu tema „Nevoia de tradiție”, în cadrul proiectului cultural-educativ sub genericul „Biblioteca în vremuri de pandemie”, susținut de managerul Bibliotecii Județene Argeș „Dinicu Golescu”, sociologul și scriitorul Octavian Mihail Sachelarie, joi, 23 septembrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Prelegerea cu tema „Umbra Luminii între Surâsul lui Buddha și Zâmbetul lui Khayyam”, susținută de poeta și traducătoarea Paula Romanescu, joi, 23 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Dezbaterea cu tema „România în eternitate”, în cadrul Clubului literar-artistic „Mona Vâlceanu”, coordonat de scriitoarea, editorul și profesoara de limba și literatura română Maria Mona Vâlceanu, vineri, 24 septembrie, de la ora 12.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

“Clubul literar artistic își propune în cadrul temei prezentarea cărții cu titlul , semnată de scriitoarea Ana Calina Garaș.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea