Radu Perianu ar putea fi noul prefect al Argeșului

 

# Există viaţă după congres pentru Adrian Miuţescu?

Congresul PNL s-a încheiat cu un rezultat previzibil! Ştiau până şi liberalii din Argeş că va câştiga Florin Cîţu, dar i-au plimbat trena lui Orban, pe motiv de fidelitate. Şeful PNL Argeş, Adrian Miuţescu, a dat chix! L-a bălăcărit pe Cîţu în mediul virtual, l-a înţepat în interviurile date la TV şi şi-a luat o mare ţeapă.

Probabil, gândea Miuţescu, va face Sică vreo minune şi va câştiga congresul. Dar lui Sică i-a înţepenit bagheta fermecată la intrare. Şi n-a putut să i-o tragă lui Cîţu.

Acum ne întrebăm ce se va întâmpla cu Adrian Miuţescu? Deputat rămâne până-n 2024, după... nu mai garantăm. Dar în cel mai scurt timp, şeful liberalilor argeşeni poate pierde influențele câștigate pe vremea lui Ludovic Orban. Păcat de banii ăia mulţi pe care-i încasa... Va rămâne doar cu indemnizaţia de deputat şi credeţi-ne, la valoarea lui Miuţescu, tot e prea mult!

Urmează schimbări importante şi în alte instituţii din Argeş, unde sunt plantaţi oamenii de taină ai lui Miuţescu. Deja este mare jale în organizaţie şi urmează încă zile şi mai grele.

De cealaltă parte, primul favorit din județ din tabăra lui Florin Câțu este chiar avocatul Radu Perianu care, de un timp, este consilierul prim-ministrului. Unele voci spun că Perianu va fi noul prefect al Argeșului, însă vom vedea. Susținere, pe față, pentru Câțu a arătat și Narcis Sofianu. Este loc, acum, pentru toți. Chiar și pentru susținătorii lui Orban, care vor schimba cât de repede tabăra.

BREAKING NEWS! Deja au apărut informații, pe plan național, care îl dau ca schimbat pe Adrian Miuțescu din funcția de președinte al PNL Argeș. Mai mult, în locul acestuia ar urma să vină în fruntea filialei județene distinsa Alina Gorghiu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea