Patrupedele din adăpostul Mioveni au fost mutate în noile padocuri

La baza de gestionare a câinilor fără stâpân a orașului Mioveni, administrată de Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, au avut loc mai multe investiții în vederea îmbunătățirii condițiilor de trai pentru cele aproape 500 de suflete cazate aici.

Cu sprinijul Asociației Stitching Hearts din Olanda, s-a construit, de curând, 12 padocuri noi, pentru a le oferi câinilor mai mult spațiu. Animalele  au fost mutate în noile țarcuri, pentru a reduce numărul câinilor din cele deja existente.

 

Încercăm să oferim animalelor din adăpost condiții decente de trai, având în vedere că cele mai multe dintre acestea își trăiesc aici cea mai mare parte a vieții. Tototdată, ne asigurăm și că aceștia nu rămân pe stradă, punând în pericol cetățenii.

 

Vă reamintim că procedura de adopție este foarte simplă și gratuită. Tot ce trebuie să faceți este să vă prezentați la adăpost, după programul: L - V: 10.00 - 14.00, S - D: 10.00 - 12.00, în cart. Racovița, punctul Valea Popii, (cca 500 m de la baza pantei care urcă spre Institutul de Cercetări Nucleare, stânga pe drumul cu porţi metalice - v. indicator), cu următoarele acte: copie BI/CI; adeverință de salariu/cupon de pensie/ajutor social/șomaj (după caz); acordul asociaţiei de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul în care adoptaţi mai mult de doi câini.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea