Deputatul Aurel Bălăşoiu îi face praf pe Miuţescu şi Tofan!

E scandal pe scena politică din Argeş! Deputatul social-democrat Aurel Bălăşoiu s-a întrecut pe sine. Zilele trecute, parlamentarul i-a caracterizat într-o postare publică pe liderul PNL Argeş Adrian Miuţescu şi pe viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan. Cei doi au intrat sub peniţa ascuţită a lui Bălăşoiu care, de cele mai multe ori, se confundă cu un gazetar hâtru, care vede dincolo de ce vede lumea toată.

 

Bălăşoiu e vechi în politică. A fost ani de zile primar la Rociu, a trăit vremuri politice mai bune sau mai rele, a gustat succesul, s-a călit în greutăţi şi iată-l parlamentar, muşcând (chiar şi virtual) din duşmanii care duc Argeşul la neputinţă.

 

Adrian Miuţescu e pe cai mari. E deputat, e la guvernare, dar îl doare-n cot de judeţul care l-a trimis la Casa Popoului. Cu funcţii multe pe mână, cu relaţii şi mai multe, şeful PNL Argeş rupe tot ce prinde. Se luptă să-şi pună oamenii în funcţii, chiar călcând pe cadavre, iar ce rămâne în urmă nu sunt laptele şi mierea pe care le promitea în campaniile electorale.

Gelu Tofan este un alt personaj destul de dubios de pe scena politică şi administrativă a judeţului sau, mai ales, a Piteştiului. Viceprimarul este legat ombilical de Adrian Miuţescu, iar cei doi fac un cuplu de groază. Despre toate acestea a scris Bălăşoiu, pe pagina sa de Facebook.

„Miuțescu se preocupă intens cum să înalțe în funcții rubedeniile care nu au nicio pregătire”

„Cetățeanul Miuțescu nu mai are somn de griji și grijanii și se preocupă intens în ultimul timp de această problemă: cum să schimbe oamenii integri și profesioniștii din administrația publică și să înalțe în funcții rubedeniile care nu au nicio pregătire.

În viziunea lui și a celui cu care se sfătuiește, respectiv sfetnicul lui principal, Tofan alias Gelu, acest obiect negru neidentificat, treaba-i simplă ca bună ziua și clară ca apa de izvor.

„Licităm posturile din administrația publică!” și schimbăm profesioniștii în funcție de pile, relații, ciubucuri (a se citi competență), neținând cont de pregătirea acestora, indiferent dacă studiile, activitatea sau priceperea îi recomandă sau nu.

În Argeș nu se face nicio angajare, împuternicire, detașare sau organizare a vreunui concurs fără știrea lui Miuțescu.

Vă mărturisesc că, pe cât de mult îmi plac vulcanii, pe atât de puțin îmi place de Miuțescu. Această imitație omenească cu fața de culoarea plumbului, cu reflexe vagi de aur, ros pe dinăuntru, dezorientat și fără pic de speranță, chiar dacă arată ca un luptător profesionist e dominat de o privire tulbure, care-l face să semene cu regii asirieni, care se văd la British Museum.

Vorbind cu el, ai impresia că vorbești la telefon cu un absent mascat.

Nici tu, Gelule, nu ești băiat urât!

Genă de gândac, în întuneric e lumină, zici că e tuns de o croitoreasă, de mic este înstărit, a mai făcut câteva afaceri norocoase, plus salariul, muncește și în orele libere, pe la particulari, adună cu grijă, risipește puțin, este strângător.

Are stomacul mai inteligent decât creierul, stomacul îl anunță când este gol, creierul niciodată.

Ce pereche potrivită! Venus și Adonis. Ulise și Penelopa. Romeo și Julieta. Părinții v-au rugat vreodată să fugiți de acasă?”, a notat Aurel Bălăşoiu, pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea