DISPERARE la Argeş! Cioloş a câştigat primul tur al alegerilor din USR!

# Deputatul Ionuţ Moşteanu, omul lui Barna, e terminat!

Zile grele pentru USR Argeş! Dacian Cioloş a câştigat primul tur al alegerilor pentru preşedinţia USR, iar rezultatele votului au semănat panică în multe organizaţii din ţară. La Argeş, deputatul Ionuţ Moşteanu, fostul prefect Emilia Mateescu, dar şi alte nume importante îl susţin pe Dan Barna.

 

Votul s-a desfăşurat electronic, pe o platformă online. Dacian Cioloș a obţinut 46,% din voturi, Dan Barna - 43,9%, iar, 10%. Surpriza este că Barna a pierdut din alegătorii USR, în timp ce Dacian Cioloş, lider PLUS, a reuşit să obţină voturi importante din USR. Potrivit g4media.ro, Cioloș a luat cam 3000 de voturi de la USR, în timp ce Dan Barna a pierdut aproximativ 4000 de voturi din propriul partid.

 

Urmează turul doi, care se va încheia pe 30 septembrie. La acest moment, varianta Cioloş – preşedinte USR le dă coşmaruri USR-iştilor argeşeni. Ştim cu toţii că Moşteanu a intrat în politică la braţ cu Cioloş, iar faptul că-l susţine pe Barna la şefia partidului vorbeşte despre un viitor nu prea fericit pentru deputatul argeşean. Dacă acum e purtător de cuvânt al USR, cu Cioloş – lider de partid s-ar putea ca pe Moşteanu să-l pască anonimatul.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea