Ion Mînzînă, în urma unei declarații a lui Cîțu: „Consumul de… făină dăunează grav!”

Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș, urmărește cu atenție, pe rețelele de socializare, declarațiile liderilor politici de la nivel național. Iar câteodată, mai lasă și câte un comentariu. Așa s-a întâmplat și la articolul intitulat „Cîțu, paralel cu realitatea. Susține că Barna a pierdut în fața lui Cioloș pentru că a scos USR PLUS de la guvernare: „Este clar că este o penalizare”, publicat pe pagina de Facebook a site-ului de știri „aktual24.ro”, unde președintele PSD Argeș i-a luat apărarea, din câte se pare, lui Dan Barna.

 

„În aceea ce privește alegerile de la USR PLUS, eu nu văd aici o surpriză, este clar că este o penalizare pentru cei care au scos de la guvernare USR PLUS și s-au alăturat celor de la AUR. Așa vad eu lucrurile”, a spus Florin Cîțu, conform aktual24.ro atunci când a fost întrebat cum comentează rezultatul primului tur al alegerilor pentru conducerea USR PLUS. Precizăm că Dan Barna s-a clasat pe locul doi, după Dacian Cioloș, în primul tur al acestor alegeri interne.

 

Ion Mînzînă a simțit nevoia să intervină și el pe Facebook, printre „păreologi”,  considerând declarația premierului Cîțu ca fiind una deplasată, comentând la postare următoarele: „Consumul de… făină dăunează grav!”. Este fix părerea președintelui CJ Argeș despre premierul României!!!

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea