Deputatul Bălășoiu - prezent online la ședințele CJ Argeș

 

Săptămâna trecută, deputatul Aurel Bălășoiu a luat pulsul administrației județene. Fostul primar, actual parlamentar, a participat, alături de consilierul județean Vasile Negoescu , la ședința online a Consiliului Județean Argeș.

Deputatul a fost surprins, pe imagini, în timpul ședinței când discuta cu Negoescu despre proiectele, care tocmai urmau să fie votate de consilierii județeni.

De altfel, deputatul Bălășoiu este cunoscut ca genul de om căruia îi place să fie informat și să dezvăluie problemele comunității, sub penița sa ascuțită. Amintim că, recent, parlamentarul i-a caracterizat într-o postare publică pe liderul PNL Argeş Adrian Miuţescu şi pe viceprimarul Piteştiului, Gelu Tofan, arătând că cei doi duc Argeşul la neputinţă.

# Bălășoiu: „Nu vă plângeți de lucrurile pe care nu reușiți să le faceți!”

Că tot a venit vorba despre postările sale publice, în continuare vă relatăm o nouă postare, în care Bălășoiu împărtășește cu noi cum trebuie să ne trăim viața:

„Mulți dintre noi ne-am reluat, este drept, nu pentru mult timp, vechile obiceiuri. Dar, din păcate, regulile pandemiei au revenit și tind să dureze. Să sperăm că nu vor lăsa urme prea adânci! Așteptăm soluții pentru normalitate, speranță pentru copii, adulți și persoanele vârstnice, nu această degringoladă care provoacă distanțare și stagnare. Și iată că apar întrebările: Mai sunt eu cel de dinainte? În ce măsură m-am schimbat? Și cum mă voi descurca în această nouă lume? Trăim vremuri în care, dacă îți pierzi telefonul e mai grav decât să-ți pierzi valorile morale, unde hainele decid valoarea unei persoane, unde este la modă să consumi alcool și să fumezi, iar dacă nu faci asta ești învechit. Să ai bani și carieră este mai important decât să ai familie. Nici măcar mormântul nu va rămâne după noi! Peste ani se vor stinge alți oameni și numele lor le vor șterge pe ale noastre. Nimeni nu va mai ști că am existat. Și noi ne necăjim că am vărsat cafea pe haină și ne-am făcut de râs sau ne este teamă să spunem ce gândim cu adevărat! După ce că viața este scurtă, nu reușim să trăim cu adevărat nici în acești puțini ani. Ezităm, așteptăm, ne fâstâcim, ne supărăm, pierdem timpul și în final ne stingem. Cu toții avem zile triste și uneori viața poate fi nedreaptă, dar înconjurați de prieteni minunați și de provocări interesante putem parcurge un drum lung și frumos. Așa că nu vă plângeți de lucrurile pe care nu reușiți să le faceți! Arătați de ce sunteți cu adevărat capabili și bucurați-vă în fiecare zi, pentru că tot ce ne înconjoară este un dar de la Dumnezeu!”, a menționat, pe Facebook, deputatul Aurel Bălășoiu.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea