Lucrări realizate de SEdC Mioveni

# Au fost finalizate lucrările de amenajare peisagistică la parcul adiacent Sălii Sporturilor – montare gazon

În ultima săptămână, muncitorii de la SEdC Mioveni, prin angajații de la serviciile apă-canal, întreținere patrimoniu, iluminat public, salubritate și spații verzi, au realizat mai multe lucrări edilitare, noi sau în continuare. Iată care sunt acestea:

 

→ au fost finalizate lucrările de amenajare peisagistică la parcul adiacent Sălii Sporturilor – montare gazon.

→ lucrări de reparații a mobilierului urban – parc Casa de Cultură Dacia.

→ lucrări de verificare și curățare a sistemului de canalizare pe străzile Ivașcu Golescu și Mănăstirii din Făget;

→ pregătirea ornamentelor ce urmează a fi montate pentru sărbătorile de iarnă;

→ în urma solicitărilor primite prin dispecerat, echipele apă-canal au realizat 9 intervenții de urgență pentru decolmatarea canalelor colectoare/subsol inundat în diferite zone din oraș;

→ măturatul zilnic al carosabilului, trotuarelor, pieţelor, locurilor de parcare publice, colectarea deșeurilor stradale; acțiunea se realizează atât manual cât și cu ajutorul utilajelor pentru măturat, acolo unde este posibil;

→ continuă acțiunea de întreținere a spațiilor verzi din oraș, lucrările de întreținere a zonelor verzi, greblarea frunzelor și a altor resturi; curățarea trotuarelor de vegetație; operațiuni de tundere a gardului viu în zona blocurilor M și pe Bulevardul Dacia.

→ continuă lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare menajeră în zona de Picnic Făget pe o distanță de 900m, respectiv 1700m.

Sesizările cu privire la buna desfășurare a serviciilor oferite de către S.Ed.C. Mioveni (apă-canal, salubritate, ecarisaj, iluminat public), pot fi făcute prin:

DISPECERAT NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102

Email – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Prin intermediul aplicatiei Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aplicația vă oferă posibilitatea de a raporta ușor și eficient problemele orașului direct către autoritățile locale. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea