Sensul giratoriu de la Târgul Săptămânal a încins spiritele în CL Piteşti!

# Consilierii PNL-USR au votat proiectul, la a doua strigare, de frica piteştenilor

Şedinţa Consiliul Local Piteşti, de săptămâna trecută s-a transformat într-un circ ieftin. Proiectul de hotărâre care prevede montarea unui sens giratoriu la Târgul Săptămânal i-a nemulţumit pe consilierii locali ai PNL şi ai USR. În timp ce primarul Cristian Gentea spunea că sensul giratoriu este foarte necesar şi foarte cerut de piteşteni, liberalii şi USR-iştii invocau motive pentru a respinge proiectul.

Au fost discuţii aprinse şi în comisiile de specialitate, iar scandalul a continuat în sala mare a Primăriei Piteşti, în faţa ziariştilor şi a câtorva piteşteni care au susţinut proiectul. În plus, piteştenii prezenţi în centru, au văzut şedinţa CL pe ecranul din faţa primăriei. În primă fază, proiectul a fost respins. Consilierii de dreapta au votat împotrivă, iar proiectul a picat. Chiar şi liberalul Sorin Apostoliceanu, fostul viceprimar PSD, care spunea că va vota proiectul, s-a abţinut la vot. Aşa se întâmplă când dreapta şi stânga nu se pupă... politic.

Dar povestea nu se termină aici! Imediat după ce proiectul a picat la vot, Apostoliceanu a cerut organizarea unei şedinţe de îndată, în care a promis că votează proiectul cu sensul giratoriu de la Târgul Săptămânal. De ce această schimbare radicală? Vom explica imediat. Cert este că şedinţa de îndată a avut loc în câte minute, iar proiectul blamat de PNL şi USR a trecut cu brio. Apostoliceanu s-a ţinut de cuvânt, a votat „PENTRU”, la fel şi majoritatea de liberalilor şi a USR-iştilor.

Iar asta pentru că aleşii de dreapta s-au speriat de furia piteştenilor. Câţiva cetăţeni prezenţi în sală s-au dovedit foarte vocali, iar oamenii care au văzut şedinţa pe ecranul din faţa primăriei au comentat virulent la adresa consilierilor PNL şi USR.

În primăvara acestui an, prin hotărâre de Consiliu Local, Primăria Bradu a trecut două terenuri din domeniul public al comunei în domeniul public al municipiului Pitești, pentru amenajarea unui sens giratoriu la intersecția Căii Craiovei cu DJ 659 și DN 65. Este vorba despre un imobil teren în suprafață de 65 mp, categoria de folosință curți-construcții și a imobilului teren în suprafață de 133 mp, categoria de folosință curți-construcții, ambele situate în intravilanul comunei Bradu, punctul intersecție DJ 659 - strada Calea Craiovei, în comuna Bradu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea