Concluzia conducerii CJ Argeș, despre Molivișu: „Nu mai avem posibilități financiare pentru a duce la bun sfârșit un asemenea proiect”

După ce Guvernul a adoptat proiectul de hotărâre “pentru aprobarea scoaterii definitive din fondul forestier național, cu compensare, de către Primăria comunei Arefu a terenului în suprafață de 3,0730 ha, în vederea realizării obiectivului «Construire pârtie de schi A1 Ghițu Molivișu»”, se aștepta ca proiectul să avanseze rapid de la o zi la alta. Doar că bate, din nou pasul pe loc. Și din păcate, în acest moment, nici nu sunt prea multe soluții care să îl readucă la viață. Acest lucru este recunoscut chiar de către conducerea Consiliului Județean Argeș, care este în căutarea unei surse de finanțare pentru proiect, încă de la începutul acestui an.

„Consiliul Județean Argeș nu mai are posibilități financiare pentru a duce la bun sfârșit un asemenea proiect. Și atunci încercăm variantele fonduri europene, PNDL 3 și așa mai departe. Intrăm în zona aceea în care imprevizibilul joacă un joc important”, a precizat Ion Mînzînă, la ultima ședință a CJ Argeș.

A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea