Mînzînă i-a cerut lui Bughiu fonduri europene

De când cu pandemia, ședințele Consiliului Județean Argeș se desfășoară doar online. Consilierii județeni se loghează prin mijloace electronice și intră live fiecare cum poate.  Sunt mulți care fac prezența și apoi dispar subit, închizând imaginea.

Sunt și alții care fumează în timpul discuțiilor, sunt pasageri în autoturism, unii chiar șoferi, deși o clipă de neatenție la volan ar putea să pună în pericol siguranța lor și a celorlalți participanți la trafic. În schimb, mai sunt și persoane care vor să aducă mireasma de vacanță în cadrul ședințelor.

Este și cazul vicepreședintelui CJ Argeș, Adrian Bughiu, care de la finalul lunii iulie și-a stabilit ca imagine de fundal, în timpul ședinței, o poză cu un… lac. Drept dovadă că gândurile sale se îndreaptă spre mare, spre soare, departe de munca „asiduă” de la CJ Argeș. Iar acest lucru a fost observat în ședința desfășurată pe 13 septembrie chiar de președintele Ion Mînzînă, care l-a rugat să-și shimbe fotografia de fundal. Pe principiu: a trecut vara, hai la treabă! Doar că Bughiu tot la vacanță se gândea, dar nu la vară, ci la iarnă. Fiind un pătimit al sporturilor de iarnă, vicele Bughiu i-a răspuns lui Mînzînă, fără să stea prea mult pe gânduri, că va pune o poză cu schi. Nemulțumit de răspunsul colegului său, președintele CJ Argeș îl îndeamnă să treacă la muncă și să pună măcar o poză cu fonduri europene… Discuția a stârnit amuzamentul celorlalți colegi consilieri județeni. Chiar dacă nu prea era de râs… În continuare, vă redăm discuția purtată de cei doi șefi de la CJ Argeș:

 

„Ion Mînzînă: Schimbați-vă fotografia de fundal!

Adrian Bughiu: Punem cu schi!

Ion Mînzînă: Puneți cu fonduri europene, cu Uniunea Europeană!”.

A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea