Problemele din Pitești vor putea fi semnalate primăriei cu ajutorul unei aplicații de pe telefon

Primăria Pitești pregătește o aplicație pentru sesizările cetățenilor, care va fi disponibilă pentru toți posesorii de dispozitive mobile. Lucrețiu Tudor, administratorul public al orașului, a anunțat că s-a ajuns într-o etapă finală de implementare a aplicației, care va fi gata până la sfârșitul anului. Implementarea aplicației urmărește creșterea gradului încredere a cetățenilor în serviciile publice și o ușurință de interacționare a acestora cu Primăria Pitești, pentru că, în general, cetățenii fac sesizări pe diverse grupuri de facebook. Aplicația va fi disponibilă pentru telefoanele cu sistem IOS și Android și va fi interconectată și cu noul site al Primăriei municipiului Pitești.

 

„La acest moment, aplicația este testată de către angajații Primăriei Pitești, este implementată pe sistemele de telefonie mobilă ale acestora. Suntem într-o fază finală. Cred că în maxim o lună va fi accesibilă și cetățenilor municipiului Pitești. Va avea o platformă digitală intuitivă, iar scopul acestei platforme și al aplicației în sine va fi să simplifice managementul sesizărilor care vin de la cetățeni. Vor fi foarte multe opțiuni de vizualizare a datelor, vor fi acele aplicații pentru editare, pentru ștergere, pentru listare, adăugare, la care vor avea acces atât cetățenii care vor sesiza diverse aspecte, cât și angajații Primăriei Pitești.

 

Vom avea fel de fel de informări către cetățeni, cu privire la diverse evenimente care au loc în municipiul Pitești; fel de fel de sesizări cu privire la ceea ce avem nou de prezentat piteștenilor. Cred că este foarte bine venită, așteptăm și feedback-ul din partea cetățenilor. Va fi un proces poate, la început, puțin mai greoi, până se vor adapta cu toții la această aplicație mobilă. Sperăm ca până la sfârșitul acestui an să fie cât mai funcțională și să putem să răspundem sesizărilor cetățenilor în cel mai scurt timp și cu cât mai mult profesionalism”, a precizat Lucrețiu Tudor, city managerul municipiului Pitești.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea