Lider politic din Argeş îl propune pe primarul de la Mioveni pentru funcţia de PREMIER!

Problemele politice de la Bucureşti, Guvernul care stă pe un butoi de pulbere, premierul Cîţu care riscă să iasă din joc, au făcut ca lideri politici din toată ţara să calculeze cine cu cine, cât, când şi cum se vor alinia astrele pentru ca la Palatul Victoria să se instaleze liniştea. Şefii de partide din Argeş stau în banca lor. Deocamdată, greii nu avansează nume de posibil premier, căci politica e curvă, iar trădările sunt la loc de cinste. Singurul care s-a exprimat public, cu un mesaj surprinzător este Gheorghe Dinescu, preşedintele PNŢCD Argeş. Dinescu nu ocupă funcţii publice, dar nu s-a sfiit să arunce pe piaţă că-l susţine pe primarul Ion Georgescu, de la Mioveni, pentru funcţia de prim-ministru al României.

 

„Dacă PSD -ul vrea sa repună România pe linia de plutire eu îl recomand și susțin pe acest OM ca premier al României! Este un bun gospodar, venit de jos în funcțiile publice și a demonstrat că se poate!

 

Primarul Ion Georgescu, primul gospodar al orașului Mioveni, poate fi un premier pentru și în folosul poporului român, nu al altor interese!

De aceea vă propun să îl nominalizați și chiar să distribuiti masiv! Ce ziceți stimați prieteni, vrem sau nu,  ca România să își revină! Asta ar trebui să facă Iohannis acum, să îl nominalizeze pe Ion Georgescu (după dispariția guvernului Cîțu), să facă un guvern de salvare a României! Așa sa ne ajute Dumnezeu! Amin!

PS. Eu sunt țărănist, dar nu mai contează culoarea politică când țara e aruncată în haos! Acum toţi trebuie să fim uniți, să scăpăm țara de tâlhari!”, a scris Dinescu, pe pagina sa de socializare.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea