Tofan riscă să piardă funcţia de viceprimar al Piteştiului!

# Mihai Coteţ ar putea fi o variantă. L-a votat pe Cîţu la Congres

Viceprimarul liberal al Piteştiului, Gelu Tofan, trece prin momente de mare cumpănă! La Centru, premierul Florin Cîţu a câştigat alegerile pentru preşedinţia PNL, iar asta zguduie din temelii organizaţia de la Argeş. Lui Adrian Miuţescu i s-a promis mazilirea din funcţia de preşedinte al PNL Argeş, dar nici Gelu Tofan nu o duce mai bine. Cum Miuţescu, Tofan şi mulţi alţi liberali argeşeni l-au susţinut pe Ludovic Orban la Congresul PNL şi chiar au jucat murdar faţă de Cîţu, iată c-a venit nota de plată.

 

Gelu Tofan, preşedinte al PNL Piteşti, dar şi viceprimar al municipiului, ar putea pierde tot! Cel mai mult îl doare c-ar putea pierde funcţia de viceprimar, iar pentru a evita acest dezastru, se dă bine pe lângă primarul Cristian Gentea. Gelu speră la mila primarului, care l-ar putea păstra în funcţie, dacă PSD-iştii din CL Piteşti cad de acord să voteze cum vor susţinătorii lui Tofan. Deşi, logic Gentea vrea un vice de la PSD, e posibil să nu-i iasă calculele şi să-l prefere pe Tofan.

 

Oricum ar fi, e foarte posibil ca de la Centru să se propună un nou viceprimar. Mihai Coteţ ar putea fi o variantă. L-a votat pe Cîţu la Congres, nu e omul lui Miuţescu, deci n-ar fi o surpriză, mai ales că numele lui Mihai Coteţ a fost vehiculat şi cu alte ocazii. Dar cum ştiu sigur că Gentea nu agreează varianta Coteţ-viceprimar, Gelu Tofan face vrăji pe lângă primar, pentru a primi susţinerea sa.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea