Investiții importante în comuna Bradu

# Patru proiecte noi – în procedură de licitație

În localitatea Bradu sunt în derulare sau în procedură de licitație mai multe lucrări. Vorbim de investiții importante care vor ajuta la dezvoltarea comunității. Astfel, pe strada Dâmbovnicului continuă amenajarea canalului Dâmbovnic pentru diminuarea riscurilor de inundații. Au fost realizate ziduri de sprijin, iar lucrările vor continua și în perioada următoare. O altă investiție aflată în desfășurare este, „Realizarea unui zid de sprijin perimetral lacului Panduri”. Urmează să fie turnate zidurile de sprijin. Lucrarea este una destul de amplă, ce se va întinde și pe parcursul anului viitor.

 

Infrastructura reprezintă o prioritate pentru administrația locală, condusă de primarul Dan Stroe și viceprimarul Gheorghe Negoi. Astfel, în comuna Bradu au fost scoase la licitație noi investiții. Există două proceduri de licitație aflate în faza de depunere oferte și anume:

 

- Proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul „Canalizare pluvială strada CET-ului, din comuna Bradu”. Valoare estimată – 449.521,59 lei, fără TVA;

- Proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul „Modernizare drum de legătură între strada Geamăna și strada Valea Gemenii”. Valoare estimată: 492.246,31 lei, fără TVA.

Mai sunt în proceduri de licitație, în faza evaluare oferte, următoarele investiții:

- Proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul „Amenajare trotuar pe strada Principală km 6+280 – 7 + 110 (strada Preot GH. Ionescu –CAP)”. Valoare estimată: 737.484,49 lei, fără TVA;

- Proiectare tehnică, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări pentru obiectivul „Modernizare drum local Aleea Neajlov – Dreptății”. Valoare estimată: 1.536.502,28 lei, fără TVA.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea