Cel mai slab parlamentar de Argeș ar putea ajunge șef de organizație!

Deputatul liberal Daniel Constantin ar putea pune mâna pe şefia PNL Sector  3, Bucureşti. Ca de fiecare dată, Constantin a ştiut să se orienteze cum trebuie şi îi va merge bine pe scena mare a politicii, încă mulţi ani de acum încolo.

Istoria lui Daniel Constantin e plină de intrigi. A trecut pe la mai multe partide, fie de dreapta, fie de stânga, a ocupat funcţii importante în stat, dar deşi e piteştean la origini nu a mişcat prea multe pentru Argeş.

Daniel Constantin a schimbat partidele ca pe ciorapi

Cine nu şi-l mai aminteşte pe Daniel Constantin, tânără speranţă a politicii, când era în PC Argeş, pe vremea când partidul era în alianţă cu PSD? Constantin a ajuns rapid preşedinte al tinerilor PC-işti din toată ţara, a intrat în graţiile lui Voiculescu şi a urcat pe trepte înalte, fiind ales deputat USL, dar şi ministru al Agriculturii.

A urmat cearta cu Voiculescu şi înscrierea în ALDE. Aici, liderul Călin Popescu Tăriceanu nu i-a fost pe plac piteşteanului nostru, iar Constantin s-a orientat spre Pro România, unde a fost vice-preşedinte al partidului. Şi cum partidul lui Victor Ponta se afla în cădere liberă, Constantin a mutat magistral şi s-a înscris în PNL, chiar înainte de parlamentarele de anul trecut.

Catapultat la Argeş, Daniel Constantin a primit un loc eligibil pe lista pentru Camera Deputaţilor. Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş, a strâmbat din nas, dar nu a avut de ales. Pe cai mari la Bucureşti, acelaşi Daniel Constantin s-a poziţionat de partea lui Florin Cîţu la congresul PNL. Iar victoria premierului a fost de bun augur pentru deputatul de Argeş care are şanse mari să conducă o puternică organizaţie PNL. Presa centrală scria că Daniel Constantin este favorit pentru ocuparea postului de preşedinte interimar al PNL Sector 3.

Ce nu călca Daniel Constantin în Argeş, dar să vedeţi ce va abandona judeţul dacă va fi numit lider de filială la Bucureşti! A nu se crede că până acum s-a omorât cu munca pentru argeşeni. Ca o curiozitate, Constantin n-a vorbit în plenul Parlamentului decât la depunerea jurământului. În rest a avut alte probleme de rezolvat.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea