Stadiul lucrărilor de restaurare a Muzeului Județean Argeș – în grafic

# Stadiul fizic al lucrărilor executate este de 12%

Proiectul ,,Restaurarea Muzeului Județean Argeș - consolidarea, protejarea și valorificarea patrimoniului culturalʼʼ este în grafic. Stadiul proietului este monitorizat frecvent, iar săptămâna trecută a avut loc pe șantier o nouă întâlnire de lucru cu constructorul, responsabilul tehnic, dirigintele de șantier, directorul Muzeului Județean Argeș și reprezentanți ai Consiliului Județean Argeș. În urma întâlnirii, s-a constat că stadiul fizic al lucrărilor executate este de 12%, astfel: arhitectură 5%; rezistență 20%; desfaceri zidărie 75%; instalații electrice 3%.

Data începerii lucrărilor a fost 08.07.2021. Durata de execuție a lucrărilor este de 22 de luni (iulie 2021 – aprilie 2023).

,,Reprezentanții Consiliului Județean Argeș merg în fiecare lună pe șantiere pentru a vedea desfășurarea lucrărilor. Discutăm cu proiectanții, constructorii, diriginții de șantier, identificăm problemele, le rezolvăm și ne asigurăm că toate proiectele vor fi terminate în termenul prevăzut în contrat.'', a declarat Marius Nicolaescu, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș.

În cadrul proiectului sunt prevăzute lucrări complexe de realizare a consolidarilor structurale, de eliminare a igrasiei, de refacere a finisajelor deteriorate, de refacere a învelitorii din tablă, a instalațiilor sanitare și de încălzire; lucrări de restaurare a subsolului, parterului, etajului, șarpantei și învelitorii; lucrări de conservare-restaurare a componentelor artistice.

Valoarea totală a proiectului este de 21.462.39,75 lei, dintre care: 21.033.073,35 lei reprezintă asistență financiară nerambursabilă solicitată (98%); 429.246,40 lei este contribuția beneficiarului (2%).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea