Locuri de muncă în industria de prelucrare a cărnii în Germania prin intermediul EURES România

Agenția Federală de Muncă din Germania, în numele companiilor Westfleisch și Tönnies oferă, prin intermediul EURES România, 250 de locuri de muncă în industria de prelucrare a cărnii (tăietor carne și lucrător în producție), în regiunea Renania de Nord – Westfalia.

Activitatea presupune sacrificarea de la drive-in la depozitul frigorific; dezosarea și tranșarea cărnii în funcție de cerințele clientului; ambalarea bucăților de carne de calitate superioară; ajutor în producția de alimente din carne de porc; preluarea, ambalarea produselor și alte activități de producție și depozitare.

 

Pentru ocuparea acestor posturi vacante constituie avantaj, dar nu sunt obligatorii, calificarea profesională în domeniu, în special ca măcelar, experiența profesională, permisul de conducere categoria B și automobil personal, precum şi cunoştinţele de limbă germană. De asemenea este necesară rezistența fizică, toleranța la frig și umiditate, dar și disponibilitatea de a lucra în schimburi (inclusiv în ture de noapte).

 

Pentru persoanele necalificate, salariul oferit este de 9,75  - 10 euro brut/oră, la care se adaugă alte beneficii, în funcție de postul ocupat, calificare și experiența profesională. În perioada următoare va intra în vigoare un contract colectiv de muncă în domeniul industriei de prelucrare a cărnii, iar salariul va fi de 10,80 euro brut/oră.

Se asigură măsuri de protecție împotriva coronavirusului

Persoanele care au calificare profesională în domeniu vor negocia salariul cu angajatorul.

Angajatorii oferă sprijin intern în vederea integrării, prin punerea la dispoziție a unei persoane de contact care vorbește limba română; acordă asistență în ceea ce privește formalitățile de înregistrare la autorități, deschiderea unui cont bancar, transportul public, în timpul formării si instruirii în procedurile de operare, oferă haine/echipament de lucru. Se asigură cazare în apartamente mobilate (1-2 persoane/cameră) contra cost (210-230 euro/lună), cu totul inclus.

Se asigură măsuri de protecție împotriva coronavirusului: ofertă de vaccinare, testări gratuite în mod regulat, plata continuă a salariilor,  precum și îngrijire în caz de carantină (pachete cu alimente, cazare separată, tratament medical).

Alte detalii cu privire la ofertele de muncă se găsesc pe site-ul EURES național www.anofm.ro/eures.

Persoanele cu domiciliul în județul Arges, interesate de aceste oferte de muncă, se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Arges, b-dul Republicii, nr.11, telefon 0248 222415, adresă de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pentru a fi înregistrate în baza de date și pentru a completa formularele corespunzătoare procesului de mediere. Selecția candidaților va fi realizată în totalitate de angajatorul german.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea