SC Apă Canal 2000 SA a premiat încă 5 utilizatori care au participat la campania de creare cont online

Pe 1 octombrie 2021, la sediul SC Apă Canal 2000 SA, din B-dul I.C. Brătianu, nr. 24 A,  a avut loc extragerea câştigătorilor campaniei „Fă-ți cont online la Apă Canal, iar noi îți plătim factura!”.

Au fost premiaţi 5 utilizatori, prin tragere la sorți, din rândul celor care și-au creat pentru prima dată un cont de client pe site-ul societăţii Apă Canal 2000.

Valoarea premiului acordat este de 200 lei, suma urmând a fi scăzută din următoarea/ următoarele facturi emise de societatea Apă Canal.

Suma de 200 lei, oferită ca premiu, reprezintă contravaloarea unui consum mediu de apă efectuat într-o gospodărie de o familie formată din patru persoane, într-o perioadă de două luni de zile. În același timp, considerăm că fiecare dintre participanţii la tombolă este un câștigător, având în vedere beneficiile oferite de utilizarea serviciilor online puse la dispoziţie de SC Apă Canal 2000 SA  clienţilor săi, respectiv:

 

- primirea facturii în mod electronic, automat, prin e-mail;

- vizualizarea facturilor în contul online, fără întârzieri, imediat după ce acestea au fost emise;

- situaţia soldului în timp real;

- plata facturilor cu cardul, direct din contul online;

- transmiterea consumului/indexului lunar;

- accesul dintr-un singur cont la datele tuturor locaţiilor;

- acces online de oriunde, oricând.

Următoarea extragere va avea loc luni, 1 noiembrie 2021, putând participa la concurs toţi consumatorii casnici care au contract direct cu Apă Canal 2000, cu condiția să își facă în premieră un cont online și să nu aibă restanțe de plată către Apă Canal la data efectuării tragerii la sorți.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea