Moşteanu se laudă cu un proiect furat de la PNL!

# Lasconi n-a auzit de el, deşi alţi primari USR l-au pus deja în practică!

Deputatul USR Argeş, Ionuţ Moşteanu, continuă să-şi umfle muşchii pe Facebook, lăudându-se cu proiecte pe care le-au gândit liberalii. De data asta e vorba de celebrul proiect privind redarea curţilor şcolilor tuturor copiilor care vor să facă sport în timpul liber. Îi spunem domnului Moşteanu că proiectul cu care se împăunează USR-ul a fost gândit în 2014 de consilierul local liberal Tiberiu Avrămescu şi a ajuns în CL Piteşti, sub formă de proiect de hotărâre. La vremea aceea, proiectul a picat. De curând, acelaşi subiect a fost reluat de actualii consilieri locali ai PNL. Şi iată că mai nou, USR-iştii îşi asumă proioectul ca fiind al lor. Câtă lipsă de inspiraţie, băieţi!

 

Săptămâna trecută, Senatul a adoptat proiectul care redă curțile școlilor copiilor și comunității. Urmează votul în Camera Deputaţilor, dar Moşteanu a început deja să se laude. Chiar unii dintre primarii USR au fost lăudaţi că deja au redat copiilor terenurile din curţile şcolilor, în localităţile pe care le păstoresc.

 

Am căutat-o cu interes şi pe primăriţa de la Câmpulung, printre cei nominalizaţi, dar nu am găsit-o. Precis era la filmări, unde căsătorea pe nevăzute, la Pro TV.

Redăm mai jos mesajul postat de Moşteanu şi reţinem că nu-i proiectul USR-ului decât dacă admitem că l-a furat de la liberali şi că Lasconi nu s-a zbătut să se implice în acest proiect plagiat, aşa cum au făcut-o omologii din alte oraşe.

„Senatul a adoptat proiectul USR PLUS care redă curțile școlilor copiilor și comunității. Sunt coinițiator al acestui proiect și îmi doresc să devină cât mai repede lege.

Deputatul USR PLUS Tudor Pop, inițiatorul proiectului: „Un pas uriaș înainte. Copiii care vor să facă sport și mișcare trebuie să aibă acces la terenurile de sport din curtea școlii și după program. Două ore de sport pe săptămână nu sunt de ajuns.”

Primarii USR PLUS au acționat, încă din primele luni de mandat, astfel încât copiii să se poată juca în siguranță în curțile școlilor. Se întâmplă deja la Brașov, Sectorul 2 sau în orașul Victoria, unde primarii Allen Coliban, Radu Mihaiu și Camelia Bertea au deschis porțile a zeci de școli. În alte localități, consilierii USR PLUS au înaintat propuneri similare.

Urmează votul final de la Camera Deputaților.”, a scris Moşteanu, pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea