Mesajele argeșenilor, către președintele Klaus Iohannis, după ce Guvernul a fost demis

# Ionuț Olariu, fost consilier local la Pitești: „Ești un PROST nePRECAUT… Rușine plăvane!” # Ion Păunescu, consilier local la Curtea de Argeș: „Îți vine rândul și ție” # Antreprenoarea Flori Grigoraș: „Ați călcat în picioare sufletul milioanelor de români…”

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost foc și pară după ce Guvernul Cîțu a fost demis în plină criză sanitară. Cu toate acestea, Iohannis a anunțat, pe Facebook, că va convoca discuții cu partidele parlamentare abia în această săptămână, invocând nevoia de timp pentru ca partidele să ia ”decizii mature”.

 

„Trist, dar adevărat! Cuvântul care caracterizează cel mai bine România de azi este «criză». Suntem în plină pandemie, valul 4 ne-a lovit rău, suntem într-o criză a prețului la energie, o criză care este și europeană și globală și, în acest context, în Parlament a fost votată o moțiune de cenzură care mai adaugă o criză, cea a guvernării. Situația a fost generată de politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români. USR a fost parte din coaliție, a plecat din guvern și a votat moțiunea împreună cu PSD și AUR. Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie. Trebuie să găsim o soluție pentru că România trebuie guvernată și este momentul pentru decizii mature din partea politicienilor. Pentru a da timp partidelor să se întrunească în forurile interne și să vină cu o abordare matură, voi convoca consultări săptămâna viitoare”.

 

Cuvintele președintelui au fost aspru criticate, pe Facebook. Printre critici s-au aflat și mai multe persoane din Argeș. În continuare, vă prezentăm răspunsurile oferite de o parte dintre argeșeni, în urma postării președintelui țării, chiar pe contul său de Facebook.

Flori Grigoraș: „Ați adus 5.000 de suflete la congres și ați aruncat virusul în casele oamenilor nevinovați”

Argeșeanca Flori Grigoraș, antreprenor și consultant pe fonduri europene, atrage atenția președintelui că există riscul pierderii prefinanțării PNRR-ului.

„Stimate domnule președinte, al românilor, se pierde prefinanțarea PNRR ului, dați bătaie la formarea guvernului. Stimate domn, plâng copiii de frig în casă când stau online la ore, ați adus 5.000 de suflete la congres și ați aruncat, cu siguranță, virusul în casele oamenilor nevinovați. Nu v-a păsat. Erați venit din opulență, cu crosa într-o mână și cu “organigrama” partidului în cealaltă. Murim, stimate domn premiat de europenii pentru care ați făcut minuni, dar ați călcat în picioare sufletul milioanelor de români care-și jeleau morții din spitale. Ați declarat că a fost nevoie de morți pentru ca Ponta să demisioneze. Explicați-ne, unde-s demisiile? De ce nu le cereți?”, a comentat FLori Grigoraș pe pagona de facebook a președintelui.

Ionuț Olariu: „Pentru a se elimina principala criză, trebuie să pleci tu”

Un alt comentariu postat pe pagina de facebook a președintelui țării i-a aparținut lui Ionuț Olariu, fost consilier local la Pitești, membru PRO România.

„1. Pentru a se elimina principala criză trebuie să pleci tu.

2. Alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate, iar câștigătorii vor conduce.

Ești un PROST nePRECAUT și cu fiecare secundă care trece sub conducerea ta, România devine o colonie. Singurul scop al tău a fost să distrugi. Rușine plăvane.”, a scris Ionuț Olariu.

Ion Păunescu: „Eu credeam că vei organiza aceste întâlniri aproape de Crăciun”

Un alt comentariu i-a aparținut lui Ion Păunescu, consilier local la Curtea de Argeș și coleg de partid cu Ionuț Olariu:

„Sunt mai multe crize: -criză economică, criză medical, criză socială ,...etc..., toate din cauza ta, pt. că trebuia să numești un premier din partea partidului care a câștigat alegerile anul trecut, nu să faci tu o coaliție de carton, doar să puneți mâna pe Guvern și instituții... Îți vine rândul și ție...!!!

Apropo! Ce așa grabă cu consultări săptămâna viitoare ? Eu credeam că vei organiza aceste întâlniri aproape de Crăciun ...”, a spus Păunescu, pe Facebook.

Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea