O tânără din Mioveni a rupt audienţa la SuperStar România!

Oana Mădălina Tacu, o tânără în vârstă de 30 de ani din Mioveni a făcut senzaţie la emisiunea SuperStar România, difuzată  la Pro TV. Juriul a fost extrem de încântat de prestaţia Oanei şi au trimis-o în etapa următoare cu 4 de DA.

Comentariile juraţilor au fost la superlativ. Însuşi primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a felicitat-o pe Oana, pe pagina de Facebook.

„Doamne, tu eşti absolut minunată! Uşurinţa cu care cânţi ceea ce cânţi... Eu iubesc piesa asta, dar aş tot asculta-o în interpretarea ta...”, a spus Carla’s Dreams.

„Fantastic! Tu vrei să-mi spui mie că n-ai studiat muzică niciodată? Când te văd pe scenă îmi dau seama că pentru tine, faptul că făceai şcoala de bussines şi făceai cifre, pentru tine era ca şi cum te-aş fi legat şi de mâini şi de picioare şi te-aş fi pus să alergi. Eşti foarte bună ca şi cântăreaţă. Nu m-am aşteptat nicio clipă. Cu siguranţă te va ţine toată lumea minte”, a comentat Smiley.

„Ai fost o surpriză! E nevoie de oameni ca tine care să ne schimbe aceste preconcepţii. Pentru asta te aplaud!”, a spus Marius Moga.  Oana Tacu a fost vizibil emoţionată de reacţia juriului, dar şi de valul de mesaje pozitive care au venit din partea prietenilor:

„Dragilor, vă mărturisesc că nu m-am așteptat la avalanșa aceasta de urări și gânduri bune! Încă am sentimentul că visez! Am încercat să vă răspund fiecăruia cât de repede am putut, dar telefonul meu a intrat în stare de RoAlert și a decis că ar fi mai bine să ia o pauză.

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc tuturor din inimă! Țineți aproape, urmează lucruri faine!”, a scris Oana, pe pagina sa de socializare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea