Sevastian Tudor, a doua lansare de carte în doar câteva zile

Muzeul Județean Argeș a fost, săptămâna trecută, gazda unei noi lansări de carte semnată de Sevastian Tudor, eveniment la care au participat dr. Olivia Costea, Consul Onorific al României la Sölvesborg, Suedia, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Adrian Dumitru Bughiu, primarul Piteștiului, Cristian Gentea, city-managerul Lucrețiu Tudor – fiul autorului, alături de personalități din administrația publică și din lumea culturală.

”Este o mare bucurie faptul că am putut fi prezenți la lansarea acestui nou volum al prietenului Sevastian Tudor, personalitate culturală cu care colaborăm de peste 15 ani. Trebuie să vă spun că ideea acestei cărţi s-a născut în urmă cu câţiva ani, autorul făcând mai multe călătorii în Suedia pentru documentare.”, a precizat dr. Olivia Costea, Consul Onorific al României la Sölvesborg - Suedia.

“Mă bucur să mă aflu din nou alături de dumneavoastră, la o nouă lansare de carte a domnului Sevastian Tudor, un bun prieten al Consiliului Județean Argeș. În numele colegilor mei, vă felicit pentru creativitate și abia aștept să descopăr povestea din publicația dumneavoastră.”, a declarat Adrian Dumitru Bughiu.

Manuscrisul reprezintă o sinteză a evenimentelor și documentelor care oglindesc legăturile dintre România și Suedia, ca element de referință din punct de vedere social și psihologic. “Se cunosc puține date despre relațiile româno-suedeze, dar studiind o serie de documente și descoperiri arheologice ne dăm seama că acestea atestă existența unor legături ce au dăinuit de-a lungul vremii, legături care, probabil, cu timpul, după studii atente și interpretări corecte, vor fi scoase la iveală”, relatează Sevastian Tudor la debutul cărții.

Lansarea a fost presărată și cu surprize, una dintre acestea fiind prezența unui adevărat Pierce Brosnan de Pitești, cu aceeași statură, aceeași barbă și, în general, același look – Florin Tecău – fost președinte al Cosiliului Județean Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea