Dănuţ Dinu nu mai e consilier local la Piteşti!

Dănuţ Dinu se retrage din politică şi administraţie, iar deciziile sale din 2020 par să-i fi adus sfârşitul. Săptămâna trecută, instanţa a decis ca Dinu să-şi piardă calitatea de consilier local în Consiliul Local Piteşti, după ce acesta a contestat ordinul de suspendare din funcţie, emis de Prefectura Argeş, în luna martie.

Iar acest ordin are la bază decizia PMP Piteşti, de a-i retrage sprijinul politic lui Dinu, după o serie de neînţelegeri petrecute între fostul lider al PMP Argeş, Cătălin Bulf, şi fostul poliţist. Dinu a atacat decizia de suspendare a mandatului în instanță, unde a solicitat suspendarea executării și repararea pagubei, dar magistraţii i-au respins cererea.

Războiul dintre Dinu şi Bulf a izbucnit imediat după alegerile locale din septembrie 2020, când Bulf s-a arătat nemulţumit de scorul obţinut de Dinu, care a candidat pentru funcţia de primar al Piteştiului. De cealaltă parte, şi Dinu a reclamat faptul că PMP-ul nu l-a ajutat cu nimic în campanie, ba chiar i-a adus deservicii de imagine.

După alegeri, Dinu a ajuns consilier local, dar a întors armele împotriva propriului partid şi l-a susţinut pe fostul primar de la Corbi, Virgil Baciu, care a candidat independent la parlamentare. De altfel, Baciu candidase fără sucees la preşedinţia CJ Argeş din partea PMP, iar partidul l-a mazilit după alegeri.

Şi cum nici Dinu nu s-a aliniat ordinelor PMP, a fost exclus din partid. Şi de aici toată nebunia cu pierderea mandatului de ales local.

„După ce şi-au bătut joc de candidaţii de la locale, pe care i-a folosit pentru a aduce voturi şi care umblă acum prin tribunale, mister Bulf şi şmecheraşii lui s-au făcut definitiv de râs la alegerile parlamentare, iar acum se va alege praful.”, declara Dinu, după emiterea de către prefect a ordinului de suspendare din funcţie.

Şi nu ştim cum se face, dar Dinu a avut dreptate. Cătălin Bulf a demisionat fără explicaţii din fruntea PMP Argeş, iar organizaţia devine invizibilă pe scena politică locală.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea