Execuția tronsonului 4 Tigveni-Curtea de Argeș din Autostrada A1 Sibiu-Pitești poate începe!

# Contestaţia depusă de chinezi a fost respinsă

Veşti bune! Fostul ministru al Dezvoltării, Cătălin Drulă, a declarat că execuția tronsonului 4 Tigveni - Curtea de Argeș din Autostrada Sibiu – Pitești poate începe. Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins contestația depusă de o companie chineză împotriva câștigătorului desemnat pentru execuția lucrării. Tronsonul la care facem referire are o lungime de numai  10 km dar lucrări complexe cum ar fi: un tunel de 1,3 km lângă Curtea de Argeș, un nod rutier la Tigveni, 9 poduri și 3 pasaje.

 

„Dacă, până recent, în astfel de situații, Compania de Drumuri aștepta soluționarea eventualului apel la prima decizie, prin modificările la legislația pe achiziții publice adoptată în această vară, ESTE OBLIGATORIE SEMNAREA CONTRACTULUI după prima decizie.

 

Așa că, dacă cei din CNAIR își fac treaba, în următoarele zile ar trebui să semneze contractul de proiectare și execuție. Șicane juridice mai pot exista, așa că este esențial ca responsabilii din CNAIR și constructorul să se miște repede.”, a scris deputatul USR Argeş, Ionuţ Moşteanu, pe pagina sa de Facebook.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea