Alina Gorghiu, campioana înjurăturilor și criticilor pe Facebook

Argeșeanca noastră, Alina Gorghiu, susținătoare declarată a premierului și președintelui PNL, Florin Câțu, parcă nu se mai satură de critici pe facebook. Pentru că postările sale atrag, precum un magnet, aceste critici. Unele dintre acestea au sute de comentarii, multe fiind chiar la obiect…

Alina Gorghiu: ”Indiferent ce guvern va fi instalat, sunt 4 mari teme prioritare: trebuie să învingă valul 4 al pandemiei, trebuie să rezolve problema preţurilor galopante la energie, trebuie să pregătească bugetul pe anul 2022 şi proiectele asumate din PNRR”.

Printre critici, vă prezentăm următoarele:

- „Adică trebuie sa rezolve dezastrul lăsat de #echipacastigatoare

- Și până acuma ce ați așteptat.... Rușine....

- Și transparență totală la împărțirea banilor, desființarea pensiilor speciale care mănâncă toți banii și de care văd că nu mai amintiți nimic și nu cred că ne mai putem permite sa mai împrumutăm bani să plătim aceste furturi legalizate,legile justiției, desființarea SIIJ ,etc. Acestea nu se negociază se execută ,nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege. De gargară s-a săturat toată populația acestei țări.

- Exact ceea ce ar fi trebuit să facă #echipacastigatoare aaa stai...au fost ocupați tot anul ăsta cu congresul si cu niște alegeri interne.

- Dacă ați fi condus o firmă privată așa cum conduceți țara asta, ați fost dați afară demult. Măsurile pentru valul 4 trebuiau luate din vară, medicamente și tratamente trebuiau să existe de la începutul valului 4, nu acum când mor 1000 de români la 3 zile. Măsuri care să preîntâmpine creșterea preturilor la energie trebuiau luate demult. Voi nu anticipați nimic?

 

- Da nu vă supărați, guvernul ăla câștigător, de ce nu a învins valul 4, pe care l-a negat ? Oare cât tupeu mai puteți avea? Puneți mâna, intrați la guvernare și luptați împreună să opriți moartea. V-ați cumpărat pop-corn și dați sfaturi. Să vă fie rușine”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea