Vedeți care sunt cei mai tăcuţi parlamentari ai Argeşului

Am fost curioşi să vedem cât de vorbăreţi au fost parlamentarii argeşeni la Casa Poporului, de la preluarea mandatului. Acu’ se face un an de la instalarea în funcţii şi unii dintre ei abia dac-au vorbit o dată sau de două ori de la tribuna Parlamentului. Pe de altă parte, cu toţii apar la TV sau în presă, au conturi de socializare şi lipici la electorat.

Cel mai tăcut parlamentar argeşean e liberalul Daniel Constantin. Deşi nu este la primul mandat de deputat, a vorbit doar la depunerea Jurământului şi cine ştie dacă o va mai face până în 2024. Constantin ajunge rar în Argeş, deşi la Bucureşti se bucură de o susţinere puternică din partea noii conduceri a PNL.

Nici pe Facebook nu excelează. Daniel Constantin nu postează cu lunile, nu e interesat să se facă auzit la Argeş prin intermediul social-media. Are doar patru propuneri legislative inițiate, semn că la Casa Poporului nu trebuie multă muncă.

 

Aproape la fel de tăcut a fost şi deputatul Adrian Miuţescu. Liderul PNL Argeş a vorbit de două ori în două şedinţe, prima dată fiind tot la depunerea Jurământului. În rest, Miuţescu a avut o prezenţă discretă, aproape invizibilă în Parlamentul României. Dar a rupt audienţele la TV şi pe Facebook, unde postează neobosit, despre cât se zbate pentru proiectele Argeşului. Are 25 de propuneri legislative inițiate.

Şi ca să nu credeţi că ne-am pus cu tunurile pe liberali, am dat o fugă şi prin ograda PSD-iştilor. Aici l-am descoperit pe deputatul Nicolae Pavelescu. Două luări de cuvânt în plen înseamnă că iubeşte tăcerea la fel de mult ca Miuţescu şi Daniel Constantin. Nu se simte în largul lui nici pe Facebook, dar postează destul de regulat, că e ordin de la Împărăţie, să facă opoziţie și are 18 propuneri de legi.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea