Elena Lasconi se laudă că este primul primar din țară ce are… aplicație!

# Premiera… este la mâna a doua, a treia, a patra….

Elena Lasconi, vedeta de televiziune devenită primar al Câmpulungului, se laudă că este singurul primar din România care a implementat o aplicație cu de toate pentru orașul pe care îl conduce. Doar că cititorii primi ai minunatei vești au contrazis-o! Astfel de aplicații există, ce vreme bună, în Sibiu, în Cluj, în București etc. Așa că premiera cade pe planul secund. Ba nu, pe al treilea. Sau pe al patrulea. Sau…

 

Elena Lasconi: ”Fără birocrație, timp pierdut la cozi, nervi și disconfort. Începând de astăzi puteți descărca pe telefon aplicația E-Muscel unde puteți sesiza toate problemele din oraș. De exemplu, nu funcționează o lampă de iluminat de pe domeniul public. Faceți o poză, selectați locul, iar noi preluăm imediat cazul. Puteți urmări cine a preluat lucrarea, în cât timp se rezolvă și puteți să primiți pe mail fotografie cu lucrarea remediată.

 

Sunt singurul primar din România care a implementat o asemenea aplicație. De ce? Simplu. De regulă, primarii în funcție își fac planuri să fie realeși. O asemenea aplicație e “periculoasă”, declanșează o avalanșă de probleme care necesită rezolvare rapidă. Așa că, e mult mai simplă varianta clasică: hârtii, numere de înregistrare, termene de minim 30 de zile, audiențe la primar etc.

V-am promis că tot ce o să fac o să fie în interesul vostru pentru a crește calitatea vieții fiecărui câmpulungean și mă țin de promisiuni.

Astăzi, mă mândresc cu faptul că orașul nostru este primul din România în care am implementat această aplicație care funcționează cu succes în Suedia, o țară civilizată în care lucrurile funcționează ca la carte, iar oamenii sunt tratați cu respect.

Important: nu uitați să faceți poze și să specificați exact locul. Mulțumesc!

Care sunt diferențele majore față de alte aplicații care funcționează în țară? Acoperă toate tipurile de probleme, probleme care țin de ADP, Edilul, iluminat, Poliția Locală iar în curând vrem să introducem și Distrigaz, CEZ, Romtelecom, DIGI, etc. Practic, aplicația este un mega dispecerat care va prelua toate sesizările.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea