PSD şi PNL au votat împotriva eliminării pensiilor speciale pentru primari şi şefi de CJ-uri!

# Moşteanu: ”Nu baronii trebuie mulțumiți! Aștept PNL-ul la masa negocierilor”

Încă o lovitură pentru români! Şi când spunem români, ne referim la plebea care plăteşte taxe şi impozite care munceşte pe salarii de mizerie şi care se uită cu ochi mari la cei pe care i-au votat! Avem o veste care se traduce prin bani grei care trec din visteria ţării în buzunarele primarilor şi ale preşedinţilor de Consilii Judeţene. Comisia Juridică din Camera Deputaților a dat raport de respingere proiectului USR care prevede eliminarea pensiilor speciale acordate primarilor şi baronilor locali.

 

Social-democraţii și liberalii au votat la fel, ca pe vremea USL-ului. În cazul de faţă, au votat împotriva eliminării pensiilor speciale. PSD-iştii spun că vor susține pensiile speciale pentru aleșii locali până când vor fi eliminate toate indemnizațiile care nu au la bază principiul contributivității.

 

Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, le-a tras o postare pe Facebook, PNL-iştilor, în care i-a dojenit puţin, după care i-a invitat la guvernare, alături de Cioloş. Moştene, ce-ţi mai place shaorma!!!

„Prin responsabilitate, PNL pare că a înțeles responsabilitate în fața baronilor.

În Comisia Juridică, PNL și PSD au votat astăzi împotriva proiectului USR de eliminare a pensiilor speciale pentru primari și președinți de Consilii Județene.

Un vot care vine în condițiile unei inflații de 6.3%, cea mai mare de la intrarea României în UE. Un vot în total dispreț față de nevoile reale ale românilor.

Nu baronii trebuie mulțumiți astăzi. Aștept de la PNL să revină în România reală. Să vină la masa negocierilor pentru votarea Guvernului Ciolos, să oprească criza politică declanșată de Florin Cîțu, să dăm României un Guvern stabil și să renunțe la voturile alături de PSD pentru noi privilegii.”, a scris Moşteanu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea