Vicele Gelu Tofan: „Eu nu mă agăţ de scaun! Am un salariu de 16.000 de lei brut pe lună!”

Viceprimarul PNL al Piteştiului, Gelu Tofan, a picat în bătaia condeiului ziariştilor de la Atitudine în Argeş care au scris, în repetate rânduri, că i se clatină scaunul şi că frământările de la Bucureşti îi aduc deservicii.

Deşi nu recunoaşte pentru publicul larg, Tofan ştie bine că l-ar putea paşte o mazilire şi chiar a încercat să facă pe curajosul la o emisiune realizată în Argeş, de jurnalistul Edi Vasile. Vicele s-a arătat ZEN, în contextul luptelor care se preconizează în PNL Piteşti, pentru schimbarea sa din funcţie.

„Eu nu mă agăţ de scaun şi pot să mă dau şi la o parte, dar trebuie făcută o evaluare a muncii şi a faptelor pe care le-am făcut eu în primărie în opt luni de zile. Eu spun că am fost un viceprimar activ, că m-am implicat. Majoritatea colegilor dvs. din presă m-au acuzat că m-am apropiat de primarul Cristian Gentea. Eu vreau să vă spun că am fost un factor de echilibru în Consiliul Local.”, a declarat Tofan la emisiunea lui Edi Vasile.

Pentru naivi, cuvintele lui Gelu Tofan pot părea convingătoare, dar noi, care mâncăm politică pe pâine, care scriem, analizăm, observăm, zicem că Tofan ne duce cu zăhărelul. Că în realitate se ţine cu dinţii de scaun, că altă funcţie mare nu mai prinde.

Iar ipocrizia lui Tofan se vede cu ochiul liber în altă declaraţie, făcută în aceeaşi emisiune:

„16.000 de lei brut este salariul de viceprimar. Este o sumă importantă. Eu nu am venit special pentru acest salariu. Am venit să îmi pun în practică proiectele. Eu câştigam foarte bine şi înainte de a veni în funcţia de viceprimar.”, a spus vicele.

Acelaşi Tofan care prin luna mai ne spunea într-o conferinţă de presă că a lucrat la negru, cu ani în urmă, zice acum că că nu s-a făcut viceprimar pentru leafă, ci pentru principii.

Şi marmota învelea ciocolata în staniol...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea