Primarul Nicolae Rachieru, mesaj pentru locuitorii comunei Budeasa: „Vă rog să luați în calcul vaccinarea”

Primarul comunei Budeasa, Nicolae Mihai Rachieru, a transmis un mesaj concetățenilor săi, prin care îi roagă să se vaccineze.

„În aceste momente, responsabilitatea și prevenția fac diferența pentru starea noastră de sănătate! Apelez la rațiunea, calmul și responsabilitatea fiecăruia dintre dumneavoastră și vă adresez rugămintea să evitați locurile aglomerate, să purtați masca de protecție corespunzător, să păstrați distanțarea socială și să respectați normele sanitare de igienă prin spălarea și dezinfectarea mâinilor, cât mai des.

Având în vedere că mai mulți angajați ai primăriei au fost confirmați cu COVID-19, accesul în instituție va fi permis NUMAI pentru probleme de strictă urgenţă. Acest lucru nu înseamnă că Primăria se închide pentru cetățeni, însă vrem să evităm deplasările ce nu sunt absolut necesare și în acest fel să evităm contactul fizic dintre funcționarii publici și cetățeni. În această perioadă extrem de grea, când ţara noastră se confruntă cu cel mai intens val al pandemiei care sufocă secțiile ATI ale spitalelor, vă rog să luați în calcul vaccinarea, este esențială pentru a controla impactul pandemiei.

Pentru orice problemă vă rugăm să sunaţi la numerele de telefon: 0248.236.457/ 0753.054.642 şi veţi primi toate informaţiile necesare. Vă voi sta alături cu toată priceperea mea și sunt sigur că veți înţelege că doar împreună vom învinge această perioadă grea. Vă mulţumesc!”, a precizat primarul Nicolae Mihai Rachieru.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea