Procuror argeşean: „Ceva merge foarte prost în sistemul nostru de educație”

 

Procurorul argeşean Antonia Diaconu a făcut mai multe precizări, pe pagina sa de Facebook, în contextul disputei dintre vaccinați și nevaccinați.

„Cunosc oameni educați cu diverse profesii importante pentru societate, cunosc studenți care ar trebui să conteze în viitor pentru aceeași societate și care se opun vaccinării. Nu aș putea spune că la ei e vorba de lipsă de educație. Motivele invocate - e o conspirație (asta e cel mai șocant), sunt multe efecte adverse, cineva vrea sa câștige bani de pe urma noastră. Efectiv rămâi fără cuvinte. Oamenii ăștia nu se pot rupe de o mentalitate aferentă unui om care a făcut două clase.

Ei pot citi, pot, în principiu înțelege un text, se pot documenta, ar trebuie să aibă măcar nivelul de educație necesar care, atunci când ceva nu aparține de domeniul tău, sa te facă sa apelezi la specialiști. Dar nu, ei vorbesc de oculte, conspirații, bani, interese. Și raporteaza tot la țara noastră, uitând ca boala asta a afectat muuuulte țări și MILIARDE de oameni s-au vaccinat, n-au avut efecte adverse, nu le-au crescut solzi, ci doar își văd de viata lor normal. O normalitate care nouă, ăștia deștepți din sud-estul Europei ne este din ce în ce mai departe.

 

 

Cunosc de asemenea oameni educați care s-au vaccinat și nu au putut ajunge la spital să-și trateze propriile probleme nelegate de Covid și și-au riscat viața pentru că pur și simplu sistemul sanitar e sufocat de cei care aleg sa trăiască o conspirație ce li se pare poate palpitantă și le mai animă viata. Nu-i așa ca te simți importat când tu ești mai deștept decât miliarde de oameni și vezi dincolo de minciunile Ocultei mondiale? Nu pare ca trăiești un serial Netflix?

Cunosc studenți vaccinați revoltați ca nu pot merge la facultate, că nu pot învăța, care își fac probleme că vor acumula lacune și nu vor deveni profesioniști buni. (…) Concluzia ar fi că ceva merge foarte prost în sistemul nostru de educație. Poate ar trebui să ne concentrăm și pe altceva, nu doar pe memorare, poate ar trebuie să învățăm copiii să gândească, sa aibă noțiuni de educație juridică, sexuală, să știe să trăiască în societate și să protejeze mediul înconjurător. Să nu mai devină adulti care văd doar conspiratii, nu pot face diferența între realitate și fantezie și pentru care binele propriu e primordial”, a precizat Antonia Diaconu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea