Ionuţ Moşteanu – daună totală! AVIZ NEGATIV la audierile în comisii, hate la greu pe Facebook!

# „La următoarele alegeri nu veți lua mai mult de 5%”

Săptămână de foc pentru deputatul USR Argeş, Ionuţ Moşteanu. Propus pentru funcţia de ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Moşteanu a primit aviz negativ în comisiile de specialitate ale Parlamentului. Adică n-a reuşit să-şi convingă colegii parlamentari de bunele sale intenţii şi proiecte ca ministru la Dezvoltare, care (trebuie să recunoaştem) este un minister greu, cu bani mulţi şi cu interese şi mai multe. Dar nici în faţa electoratului n-a reuşit să facă o figură mai bună. După ce Guvernul Cioloş a fost respins în Parlament, Moşteanu s-a trezit cu valuri de reacţii negative în online.

USR-istul argeşean a avut 10 voturi pentru, 16 împotrivă şi 14 abţineri, deci cum e mai rău. După dezamăgirea suferită, Moşteanu a postat pe Facebook un mesaj, din care răzbate frustrarea:

 

„A fost o zi lungă în care s-a vorbit mult de avize în comisii. Îi felicit pe colegii mei pentru prestații. Trebuie să ne străduim mai mult. Istoria recentă ne arată că se putea mai bine.”

Şi cum se plângea, elegant, de ceea ce-a păţit în Parlament, Ionuţ Moşteanu s-a trezit cu zeci de mesaje negative din partea „prietenilor virtuali”, care arată că s-a cam stins entuziasmul votanţilor. Şi cum de la dragoste la ură e doar un pas, s-a trezit Moşteanu umplut de respect.

- ”Măi dragă, vorba unui contemporan în viață, nu mai faceți pe nevinovații, și voi sunteți de vină pentru situația de acum din țară.”

- ”Mai acum vreo lună își umflau mușchii. Dacă voiau rezolvare căutau atunci... Am impresia că la următoarele alegeri nu veți lua mai mult de 5%.”

- ”Ce curaj mă? Ce puteri depline vreți voi? Să scoateți armata în stradă ca să vă puteți continua agenda și abuzurile împotriva drepturilor omului? Nu sunteți sănătoși la cap cu ideile astea dictatoriale. Lumea nu se vaccinează, că pe lângă vaccin vă treziți că vreți și cerfiticate de vaccinare și limitarea drepturilor celor ce nu pot să se vaccineze sau nu vor, pentru că nu au nevoie.  Ia lăsăți voi vaccinul strict pentru sănătate, renunțați la abuzuri și la șantaje și condiții impuse, să vedeți cum se vaccineaza lumea.”

- ”Bă băieți, terminați cu prostiile! A terminat Cîţu cu majoritatea USR-PSD-AUR și ați început voi cu majoritatea USL? A terminat Cîţu cu superman și ați început voi să va bateți cu pumnul în piept că voi sunteți singura soluție? A terminat Cîţu cu responsabilitatea și ați început voi? Să vedeți ce iresponsabili o să fiți și voi dacă-l desemnează Santa Klaus pe Cîţu… Nu știu dacă vă dați seama, dar prin astfel de declarații începeți să fiți la fel de penibili că ei!”

 

- „Vă tot întreb ce fumați , când îmi dați un răspuns credibil? Porcăriile astea nu le mai crede nimeni!”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea