România, dragostea mea! Ne-am culcat cu Cioloş, ne-am trezit cu Ciucă!

Săptămâna care s-a încheiat a fost plină de evenimente politice. Unde mai pui pandemia, panica, instabilitatea economică... Ca să nu mai lungim pelteaua, spunem că desemnarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de premier a fost un joc ieftin, care s-a sfârşit prost pentru USR. Guvernul nu a trecut de Parlament, fapt pe care însuşi Iohannis îl anticipa, dar a continuat mascarada de dragul partidelor care vor circ. Pentru popor nu e pâine, dar poate va fi Guvern, cu  Nicolae Ciucă, la butoane! Chipurile, varianta cu Ciucă – premier e agreată de PNL. Acelaşi PNL care se jura că merge cu Florin Cîţu în dinţi la Cotroceni, în faţa lui Klaus Iohannis. De fapt, gurile rele spun că Ciucă e opţiunea preşedintelui României.

La Argeş, politicienii de stânga au reacţionat virulent la desemnarea pentru funcţia de premier a lui Dacian Cioloş. Şi pe cât de mult a deranjat liderul USR, pe atât de mult pare să fie agreat Nicolae Ciucă.

 

Ion Mînzînă, preşedintele PSD Argeş şi al CJ Argeş:

„Președintele l-a pedepsit pe Dacian Cioloș, oferindu-i umilința maximă, printr-o respingere cu un scor istoric. Din experiența parlamentară, era evident că un guvern monocolor, al unui partid cu 80 de de parlamentari, nu avea cum să treacă. Cioloș, dacă avea o minimă responsabilitate, trebuia să se retragă după ce PNL l-a respins. Dar nu are, așa cum nici Klaus Iohannis nu are. Parlamentarii au gândit simplu: mai bine rămâne țara cu un guvern interimar, decât să vină la guvernare USR!”

Ion Dumitru, primar Albota, despre desemnarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de premier:

„Să numești prim ministru de la un partid care a avut 3% în alegeri, cred că este cea mai mare bătaie de joc la adresa poporului român! Astăzi avea un rucsac în spinare, crede el că asta înseamnă șmecherie? Nu omule! La funcția pe care o cerșești înseamnă prostie! Cred că așa mergeai la Spirala lui Bivolaru ….vai de voi ! Nenorocirea este că va fi şi vai de noi!”

Nicolae Georgescu, deputat PSD Argeş:

„Dacian Cioloș, sfidează realitatea din societate, din Parlament, percepția oamenilor despre fosta lui guvernare catastrofală sau prestația dezastruoasă a miniștrilor USR de la Sănătate și se joacă de-a premierul, conform scenariului scris de tovarășul său, Klaus Iohannis.”

Dumitru Tudosoiu, consilier local PSD, în Consiliul Local Piteşti:

„Toate sunt razna! Nu știu vreo perioadă mai haotică, nebună, mincinoasă și grea în istoria recentă a României!”

Nicolae Pavelescu, deputat PSD Argeş:

„Așa de competenți au fost miniștrii desemnați, încât aproape toți au primit aviz negativ în comisiile de specialitate ale Parlamentului! România a evitat, astfel, să aibă un nou Guvern Zero. Guvernul Cioloș a fost o mascaradă sfidătoare și iresponsabilă pusă-n operă de Iohannis, în timp ce sute de români sunt răpuși de COVID în fiecare zi. Până și Cioloș însuși a uitat că a fost desemnat prim-ministru!”

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea