Profesor din Argeș: „Al treilea an şcolar în care experimentăm închideri şi deschideri de şcoli, vacanţe prelungite, cursuri online”

Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat că vacanţa în care intră elevii ar putea fi mai lungă de două săptămâni. Mulţi dintre profesori sunt conştienţi de faptul că şcoala ar putea trece, din nou, prin grele încercări. „Dacă nu se produce un efect în sensul pozitiv, pe acest segment, există toată posibilitatea de a prelungi această măsură”, a declarat Cseke Attila, cu referire la vacanța în care au intrat școlile.

„Pentru noi, profesorii, nu e o surpriză această vacanţă. Am sperat totuşi ca situaţia în care ne aflăm să ne permită să avem şcolile deschise, în siguranţă, cât mai mult timp. Autorităţile au decis o pauză de două săptămâni, pentru elevi şi profesori, dar mă tem că această pauză ar putea fi mai lungă. Sper doar ca decidenţii să ia cele mai bune măsuri pentru a nu afecta anul şcolar. Vom avea examene naţionale şi deja vorbim de al treilea an şcolar în care experimentăm închideri şi deschideri de şcoli, vacanţe prelungite, cursuri online, toate în dezavantajul copiilor.”, a declarat un profesor de la Şcoala Gimnazială „Alexandru Davila”, din Piteşti, pentru Atitudine în Argeş.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea