Sorin Apostoliceanu: „Am crezut că la PNL este cu totul şi cu totul altceva”

Liberalul Sorin Apostoliceanu, fostul viceprimar PSD al Piteştiului, acum doar conslilier local PNL, a mărturisit într-o emisiune TV că nu a găsit la PNL ceea ce spera să găsească. Plecat din PSD, după ani de zile de stat la umbra lui Cristian Gentea, Apostoliceanu a crezut că a tras lozul cel mare prin înscrierea în PNL, dar nu a fost deloc aşa. A candidat la Primăria Piteşti, dar nu a câştigat, deşi liberalii dădeau ca sigură victoria. Iar acum, Apostoliceanu a intrat într-un con de umbră, atât la partid, cât şi pe social-media, unde se bucura de mare simpatie. Zicem noi că lui Apostoliceanu i se potriveşte perfect proverbul „La pomul lăudat să nu te duci cu sacul!”

„Eu cred că am făcut cel mai bun lucru pe care puteam să-l fac. Nu are rost să comentez, dar eu sunt fosrte bucuros că am plecat de acolo (din PSD, n.red.). A fost o etapă a vieţii mele, am considerat necesar să trec la următoarea etapă. Am crezut că la PNL este cu totul şi cu totul altceva, dar nu cred că are sens să mai discutăm. Eu sper să ne trezim în al XII-lea ceas şi noi cei de la PNL, cu cei doi viceprimari să facem ce ar trebui să facem. Măcar să facem opoziţie, fiind majoritate şi să facem lucruri efectiv pentru piteşteni.”, a mărturisit Apostoliceanu.

 

Pe de altă parte, acelaşi Sorin Apostoliceanu a revenit la sentimente mai bune faţă de primarul Cristian Gentea, pe care l-a criticat în campania electorală, deşi ani de zile, Gentea l-a susţinut pe Apostoliceanu. Dar, cum e viaţa!

„Cu domnul primar Cristian Gentea mă înţeleg instituţional foarte bine. Vreau să-l felicit pe domnul primar, a făcut lucrurile exact cum trebuia să le facă, cum le-aş fi făcut şi eu. Aveam dubii, dar omul a ştiut să facă foarte bine. Chiar nu glumesc, bravo lui!”, a spus Apostoliceanu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea