Prefectul Radu Perianu: „S-au deschis noi centre de vaccinare la Piteşti”

Noul prefect de Argeş, Radu Perianu, a dispus deschiderea a noi centre de vaccinare la Piteşti, ca urmare a numărului mare de piteşteni care au decis să se imunizeze împotriva COVID-19.

Unul dintre centre funcţionează de vineri, 29 octombrie, la Colegiul Național "I.C. Brătianu", iar un altul şi-a început activitatea sâmbătă, 30 octombrie, la Unitatea de cazare hotelieră Pitești- Bulevardul Eroilor nr. 26-28.

Potrivit Primăriei Piteşti, în acest moment, în municipiu, sunt funcționale mai multe centre de vaccinare: Policlinica Spitalului Militar ( J&J și Pfizer), Unitatea de cazare tip hotelier de lângă Poliția Locală (J&J și Pfizer) – 2 locaţii, Muntenia Hospital (Zeneca, J&J) şi Colegiul Național "I.C. Brătianu".

„Împreună cu directorul DSP Argeș, doamna Sorina Honțaru, reprezentanții cadrelor medicale și cu ajutorul primarului Municipiului Pitești, domnul Cristian Gentea, am luat decizia să deschidem încă un centru de vaccinare în Pitești, la Unitatea de cazare hotelieră Pitești- Bulevardul Eroilor nr. 26-28.

Acesta va fi deschis la etajul 1 al clădirii, ținând cont că la parter este deja funcțional un centru de vaccinare care este mai mereu aglomerat.

Piteștenii cunosc deja locația acestui centru, motiv pentru care am convingerea că deschiderea acestuia va scurta consistent perioada de așteptare pentru argeșenii care vin aici. Centrul de vaccinare va fi unul permanent în următoarea perioadă, în intervalul orar 08:00-20:00.”, a transmis prefectul, în legătură cu centrul de vaccinare de pe Bulevardul Eroilor.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea