Fiica fostului europarlamentar Gabriela Zoană a împlinit 18 ani!

Bucurie fără margini în familia avocatei Gabriela Zoană, fost europarlamentar PSD. Maria Alexandra Dedu, fiica Gabrielei Zoană, a împlinit 18 ani, pe 27 octombrie.

Alexandra este o tânără frumoasă şi ambiţioasă care, la doar 18 ani, se poate mândri deja cu multe realizări personale. Ea a jucat pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, dar s-a implicat şi în alte proiecte, fiind mereu susţinută de mama ei.

Şi pentru că vârsta majoratului e un eveniment special, Gabi Zoană i-a scris fiicei sale un emoţionant mesaj pe o reţea de socializare.

„La mulți ani, prințesa mea! 18 ani

Fetița mea, de astăzi ești oficial adult. Pentru mine vei rămâne mereu fetița mea minunată!

Să-ți fie viață plină de strălucire, să fii înconjurată de oameni buni și iubire, iar inima ta să emane numai zâmbet și căldură! Norocul să te călăuzească pretutindeni, să ai protecție divină în tot ceea ce faci, să fii mereu sănătoasă și Dumnezeu să-ți fie alături în fiecare secundă.

Mulțumesc, cu recunoștință, pentru tot ce ceea ce eșți, minunea mea, pentru că am privilegiul să-ți fiu mama. Îmi umpli sufletul de bucurie atunci când îți văd chipul fericit. Te iubesc infinit, Maria Alexandra mea!”, a scris Gabi Zoană pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea