Doar doi profesori au promovat sesiunea specială la concursul de directori de școală

Săptămâna trecută s-a desfășurat sesiunea specială a probei scrise a concursului de directori de școală. Pe 28 octombrie, la Centrul special de concurs organizat la Colegiul Național “Ion C. Brătianu” , au participat la examen cei șase candidați aflați în carantină sau izolare la data de 15 octombrie 2021.

Doar doi dintre candidați au reușit să obțină cel puţin nota 7 la proba scrisă pentru a ajunge la proba de interviu. Profesorii declarați admiși au obținut nota 7, respectiv 7,4.

Alți trei candidați au fost respinși după ce au obținut note cuprinse între 6,6 și 6,8, iar un candidat nu s-a prezentat la concurs nici de această dată.

Astfel, dintre cei 238 de profesori argeșeni care au fost validați pentru a participa la examen, doar 145 au promovat proba scrisă.

În această perioadă, candidații declarați admiși la prima probă se pregătesc pentru susținerea interviului. Între 2-10 noiembrie se vor constitui comisiile pentru proba de interviu, iar pe 12 noiembrie se va publica graficul de desfășurare a interviurilor. Proba de interviu va avea loc între 15 noiembrie și 8 decembrie.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea