Reparații la un număr de 16 unități de învățământ din Pitești

 

Ca urmare a finalizării licitației pentru o nouă etapă de reparații curente la un număr de 16 unități de învățământ, pe 29.10.2021, au fost semnate contractele de lucrări cu ofertanții declarați câștigători - SC DAVID GENERAL GLOBAL SRL, SC BOGJOINERY PROD-INDUSTRIAL SRL, SC PROMEK TOOLS SRL, SC NADAL VOLT ENERGY SRL, SC RO CONSTRUCT CENTER S.R.L., SC DANICONVAL SRL, SC NEW MAR CONSTRUCT SRL - în valoare totală de 2.153.731,81 de lei.

 

Firmele au ca termen de finalizare a lucrărilor două luni de la transmiterea ordinului de începere a acestora, unitățile de învățământ care vor beneficia de reparații și îmbunătățiri fiind următoarele: grădinițele cu program prelungit „Primii pași”, „Floare de Colț”, „Luminișul Pădurii”, „Armonia”, școlile gimnaziale „Nicolae Simonide”, „Ion Pillat”, „Traian”, „Tudor Arghezi”, „Marin Preda”, „I.L. Caragiale”, „Tudor Vladimirescu”, liceele tehnologice „Dacia” și „Astra”, Liceul Teoretic „Ion Barbu”, Colegiul Economic „Maria Teiuleanu”, Colegiul Național „I.C. Brătianu”.

 

Primarul Cristian Gentea a prezentat constructorilor pretențiile municipalității privind calitatea lucrărilor finalizate și importanța respectării termenelor, accentuând faptul că o bună colaborare înseamnă asumarea atât a drepturilor, cât și a obligațiilor ce revin fiecăruia.

Viceprimarul Gelu Tofan i-a anunțat că va avea vizite programate și permanente în șantier, pe parcursul lucrărilor, alături de consilierul primarului pe probleme tehnice, Cristian Dumitru.

Administratorul public Lucrețiu Tudor a subliniat importanța dirigenției de șantier – garanția unei lucrări bune – asigurându-i pe ofertanții câștigători ai licitației că „experiența de un an de lucru cu constructorii ne-a învățat să fim foarte atenți la toate etapele lucrărilor în desfășurare, astfel încât să nu se mai repete greșelile din trecut!”

Semnatarii contractelor vor fi prezenți, în fiecare vineri, la întâlnirea cu primarul și cu reprezentanții primăriei, la ședința săptămânală cu constructorii, pentru bilanțul periodic și permanent al stadiului lucrărilor.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea