S-a votat plafonarea preţurilor la curent şi gaze!

# 12.000 de argeșeni au semnat petiția PSD de plafonare a prețului gazelor naturale și a curentului electric

Camera Deputaţilor a votat planofarea preţurilor la curent electic şi gaze, fapt de care vor beneficia milioane de români. Măsurile vor viza perioada 1 noiembrie 2021 - 31 martie 2022. Recent, parlamentarii PSD au iniţiat campania „JOS FACTURILE”. 500.000 de români şi 12.000 de argeşeni au semnat petiţia. Este interesant faptul că cel care se lăuda cel mai mult cu proiectul de plafonare al gazelor şi curentului electric este deputatul Adrian Miuţescu, preşedintele PNL Argeş. Cu săptămâni în urmă, Miuţescu promova pe pagina de socializare acest proiect, dar adevărul este că parlamentarii PSD Argeş au pus osul la treabă, real nu virtual. Social democraţii argeşeni au strâns 12.000 de semnături pentru campania „JOS FACTURILE”, în timp ce Miuţescu era preocupat de jocurile de la Bucureşti.

 

„Am votat în plenul Camerei Deputaţilor pentru plafonarea preţurilor la energie electrică şi gaze!

 

500.000 de români, dintre care 12.000 de argeșeni, au semnat petiția PSD de plafonare a prețului gazelor naturale și a curentului electric, iar în urma votului de astăzi milioane de români vor plăti facturi mai mici!

Astfel, pentru perioada 1 noiembrie 2021 - 31 martie 2022 se stabileşte o schemă de sprijin pentru plata facturilor aferente consumului de energie electrică şi gaze naturale după cum urmează:

Plafonarea prețului la energie electrică la maximum 1 leu/kWh cu toate taxele incluse;

0,291 lei/kWh compensare pentru consumatorii casnici, școli, spitale, creșe, grădinițe, IMM-uri, biserici si ONG-uri;

Preț de referință gaze: 125 lei/Mwh.”, a anunţat deputatul PSD Argeş, Simona Bucura Oprescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea