Conducerea Primăriei Bradu: „Avem pregătite două proiecte mari pentru a le depune prin programul Anghel Saligny”

Administrația locală din Bradu va depune două cereri de finanţare pentru proiecte de construcţie şi modernizare a drumurilor locale prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny". Prin acest program autorităţile administraţiei publice locale pot încheia contracte de finanţare multianuală pentru a realiza lucrări pentru alimentări cu apă, canalizare, drumuri de interes local, sisteme de distribuţie a gazelor naturale, în intervalul 2021 - 2028.

În Bradu vor fi depuse două proiecte:

 

1. „Modernizare drumuri comunale și străzi, în comuna Bradu: Nucului, Aleea Busuioc, Aleea Rozelor, Strada Rozelor, Strada Fragilor, Strada Daliei, Strada Gutuiului, Strada Frasinului, Strada Mesteacănului, Strada Azur și Strada Crivăț”;

 

2. Amenajare canal pluvial Strada Valea Geamăna și modernizare strada Geamăna, în comuna Bradu, jud. Argeș”.

„Avem pregătite două proiecte mari să le depunem prin programul Anghel Saligny. Un proiect constă în amenajarea canalului pluvial Strada Valea Geamăna și refacerea în totalitate a străzii Geamăna, plus trotuar. Tot în acest proiect, am prevăzut să introducem o nouă rețea de apă și canalizare pe partea dreaptă a canalului când mergem de la moară până spre Prundu. Al doilea proiect constă în introducere canalizare pluvială și asfaltarea a unui număr de 13 străzi. Avem toate documentele pregătite pentru a le depune”, a transmis primarul Dan Stroe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea