Argeşeanca Alina Gorghiu, propusă pentru Ministerul Justiţiei

Zilele trecute, preşedintele României, Klaus Iohannis şi greii PNL au negociat lista unui Guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă, din care să facă parte PNL şi UDMR. Pe listă se află și argeşeanca Alina Gorghiu, vicepreşedintele Senatului , un nume mare la Bucureşti, dar care pentru Argeş n-au făcut minuni.

Alinuţa Gorghiu este în cărţi pentru Ministerul Justiţiei, dar a fost singura nominalizare pentru acest cabinet. La fel de bine puteau fi desemnaţi Cătălin Predoiu sau Iulia Scîntei. Totuşi, ne-a surprins nominalizarea Alinei Gorghiu, pentru o funcţie de ministru într-un minister extrem de greu şi foarte vizibil la nivel internaţional.

 

Ce o recomandă pe Alinuţa pentru o aşa funcţie? Faptul că s-a dovedit hanică în campania internă al PNL, pentru Congresul din 25 septembrie şi că i-a ţinut trena lui Florin Cîţu. Altfel, Gorghiu n-a excelat în funcţiile pe care le-a deţinut, amintind că cea mai importantă a fost preşedinţia PNL între 2014-2016. A făcut partidul praf la parlamentarele din toamna lui 2016, când a demisionat în înjurăturile liberalilor din toată ţara.

 

Bomboana de pe colivă a fost cel mai recent comentariu de pe Facebook al Alinei Gorghiu, când a scris unui cetăţean anti-vaccinare:

„Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”

Şi deci vă imaginaţi ce ministru bun al Justiţiei ar fi Alina Gorghiu...

O altă personalitate care a fost printre propunerile   pentru Ministerul Agriculturii a fost Daniel Constantin. Acest băiat care a trecut pe la mai toate partidele parlamentare a mai condus Ministerul Agriculturii, deci are ceva experienţă. Dar nu ştim cât îl mai trage burta la muncă, de vreme ce – ca deputat de Argeş – tace în Parlament de ţi-e mai mare jena.

Prin Argeş n-a mai trecut de multişor, că are treburi mai importante la PNL. Cum de altfel a avut şi în mandatele trecute când a fost parlamentar argeşean, dar a trăit la Capitală, vizibil angrenat în probleme importante, nu prestând pentru bietul electorat care l-a votat.

În cele din urmă, pentru acest minister a fost propus Mircea Fechet.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea